Mupangate tawaran Apple kanggo mahasiswa

UNSARI

Saiki, akeh sing wis ngerti manawa Apple duwe bagean tawaran eksklusif kanggo mahasiswa universitas. Ing nawakake iki kita temokake ana diskon 10% ing paling produk hardware perusahaan lan diskon menarik liyane.

Ing pangertèn iki, bisa uga akeh sing wis krungu bab iki tawaran Apple kanggo mahasiswa, nanging kita kudu eling yen iki uga migunani kanggo sederek siswa, guru utawa personel sing gegandhengan.

Kasedhiya kanggo siswa sing ndhaptar utawa ditampa ing universitas, wong tuwa sing tuku kanggo siswa universitas, lan guru utawa personel pendidikan liyane. Kanggo miwiti, priksa manawa sampeyan memenuhi syarat. Kanthi produk Apple sing tepat, sampeyan bisa entuk apa wae sing dikarepake. Lan kanggo mbantu sampeyan, Apple nawakake rega khusus kanggo sektor pendidikan

Duwe akun UNiDAYS minangka syarat penting

AppleCare

Temenan, kanggo ngakses diskon kasebut, syarat penting dibutuhake, duwe akun UNiDAYS. Kanggo nindakake iki sampeyan mung kudu ngakses situs web Apple ngendi iku njupuk kita langsung kanggo nggawe akun iki, kita nuduhake link kanggo ndhaptar UNiDAYS.

Sawise langkah iki ditindakake, kita kudu nggatekake aspek liyane kayata, contone, jumlah piranti sing bisa diakses diwatesiKajaba iku, sampeyan kudu nampa kabijakan privasi lan mung ngidini UNiDAYS, lan dudu Apple, kanggo nyimpen, ngontrol lan ngolah data sing diwenehake. Yen sampeyan ora pengin UNiDAYS duwe data, gunakake opsi verifikasi alternatif.

Ing sisih liya, penting kanggo ujar manawa kita uga duwe diskon ing piranti lunak lan langganan Apple. Antarane wong-wong mau yaiku Apple Music, Apple TV, Apple One lan layanan liyane sing Apple saiki nawakake.

Diskon aktif 10% kanggo tumbas ing saindhenging taun

Akeh pangguna mikir yen tawaran kasebut duwe tanggal kadaluwarsa, nanging ing kasus tuku kanggo universitas, ora. Pangguna bisa seneng iki Diskon 10% kanggo saben produk ing saindhenging taun, tanpa tanggal tartamtu. Iki nggawe menarik banget kanggo siswa tuku produk nganggo salah sawijining akun kasebut, amarga mung kanthi ndhaptar kita bisa nikmati diskon ing produk, layanan, lsp.

Tuku MacBook anyar, iMac anyar, utawa malah iPad utawa aksesori saka perusahaan Cupertino bisa luwih murah amarga registrasi UNiDAYS. Iki aktif saiki dadi terusake.

Diskon sing wis aktif pirang-pirang taun

Akeh para veteran sing mesthi ngelingi nalika sampeyan ngandhani penjual langsung utawa ing situs web Apple sing nuduhake yen sampeyan pengin diskon siswa tanpa ado maneh. Iki bisa ditindakake sawetara taun kepungkur. ora ana akun UNiDAYS utawa sing padha kanggo entuk manfaat saka diskon 10% ing rega produk Apple.

Secara logis, akeh pangguna sing ngerti babagan diskon iki kanggo para siswa njupuk keuntungan kasebut. Tanpa dadi mahasiswa, padha njaluk diskon lan ing pungkasan Apple mandheg dadi "dadi pitados" lan milih nggunakake verifikasi iki liwat UNiDAYS sing persis mung iku mriksa yen kita pancene duwe akun mahasiswa ing universitas utawa sekolah.

Layanan uga kalebu ing diskon kasebut

MacBook

Kanggo kabeh sing pengin seneng diskon langganan Apple Music, Apple TV +, Apple Fitness +, Apple One lan layanan liyane sing ditawakake Apple bebarengan utawa kanthi kapisah, bisa entuk manfaat saka diskon mahasiswa iki.

Contone, kanggo entuk diskon ing langganan Apple Music, kita kudu tindakake langkah iki:

  1. Bukak app Musik utawa iTunes banjur tutul Rungokake utawa Kanggo Sampeyan
  2. Tutul utawa klik tawaran nyoba (siji saben wong utawa kulawarga)
  3. Pilih Siswa, banjur tutul utawa klik "Cek Persyaratan"
  4. Sampeyan bakal diarahake menyang situs web UNiDAYS, ing ngendi sampeyan kudu ngetutake instruksi ing layar kanggo verifikasi registrasi. Sawise UNiDAYS wis verifikasi yen sampeyan mahasiswa, sampeyan bakal dialihake menyang app Musik utawa iTunes
  5. Mlebu nganggo ID Apple lan sandhi sing sampeyan gunakake kanggo tuku. Yen sampeyan ora duwe ID Apple, pilih Gawe ID Apple Anyar banjur tindakake langkah-langkah kasebut. Yen sampeyan ora yakin yen sampeyan duwe ID Apple, kita bisa mbantu sampeyan ngerteni.
  6. Konfirmasi informasi tagihan lan tambahake cara pembayaran sing bener
  7. Tutul utawa klik Gabung

Iki sing ditindakake langsung kanggo kabeh layanan Apple lan tuku produk meh padha. Proses kasebut gampang banget lan intuisi, sampeyan ora bakal duwe masalah, sampeyan mung kudu langsung menyang bagean tartamtu kanggo para siswa tuku.

Akses UNiDAYS lan nikmati diskon iki kanggo produk Apple.

Cara Tuku Mac utawa iPad kanthi Diskon Siswa ing Web

Diskon beda-beda gumantung saka produk, nanging ing Mac 10% saka regane. Ing iPad padha sawetara saka 6 kanggo 8% gumantung model milih lan ing aksesoris mengkono luwih utawa kurang padha. Rega MacBook paling murah ing toko siswa yaiku 1016 euro. Kit tingkat entri sing nambahake chip M1 Apple, 8 intine CPU, lan 7 intine GPU. Ing cilik saka model unggul (kang dianjurake) rega tetep ing 1.260,15 euro, lan iki wis siji sing nambah GPU 8-inti lan CPU 8-inti uga.

Kanggo nggawe tuku nggunakake UNiDAYS, tindakake langkah iki.

  • Ketik langsung menyang situs web pendidikan apel lan klik ing Priksa karo pilihan UNiDAYS
  • Nggawe akun anyar yen kita durung duwe akun nggunakake alamat email lan sandhi
  • Sawise akun digawe, sampeyan kudu verifikasi yen sampeyan mahasiswa kanthi tindakake langkah-langkah kasebut
  • Layar katon ing ngendi sampeyan bisa langsung nggoleki universitas utawa kuliah sing arep didaftar
  • Sawise sampeyan nemokake, sampeyan bisa ndhaptar lan mlebu maneh Apple Store kanggo pendidikan kanthi ngakses diskon

Cara Tuku Mac utawa iPad kanthi Diskon Siswa ing Web

UNiDAYS Mac

Kanggo kabeh sing duwe toko Apple cedhak omah utawa bisa menyang salah siji, iku uga bisa nggunakake diskon UNiDAYS langsung ing wong. Diskon iki ora owah yen sampeyan tuku ing web utawa ing toko fisik.

Sawise sampeyan teka ing toko sampeyan kudu nuduhake dokumen apa wae sing langsung mbuktekake manawa sampeyan minangka siswa, guru utawa staf pusat pendidikan. Ing toko bakal verifikasi data lan diskon sing padha sing ditemokake ing bagean Toko Online kanggo pendidikan bakal ditawakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.