"Watch the Sound with Mark Ronson" dokumen Apple TV + anyar babagan teknologi ing musik

"Watch Sound with Mark Ronson" dokumen Apple TV + anyar

Kita terus karo dokumentasi Apple TV +. Kita ora mung bakal bisa ngrasakake urip salah sawijine wong hebat kayata Louis Armstrong. Kita uga bisa nikmati salah sawijining seri sing bisa narik kawigaten babagan musik. Is babagan "Watch Sound with Mark Ronson" lan tujuane kanggo mulang para pamiarsa kepiye panggunaan teknologi ing musik.

Sabanjure 30 de julio de 2021 Ing Apple TV +, kita bakal dadi premier "Watch the Sound with Mark Ronson" ing saindenging jagad. Dokumen anyar iki bakal nemokake teknologi inovatif sing digunakake ing musik karo Paul McCartney, Questlove, King Princess, Dave Grohl, Ad-Rock lan Mike D saka Beastie Boys, Charli XCX lan liya-liyane.

Dokumen anyar iki bakal nem bab lan nliti nggawe swara lan teknologi revolusioner sing mbentuk musik kaya sing dingerteni. Saka produser sing menang Oscar, Morgan Neville (20 Kaki saka Stardom) lan dianakake dening Mark Ronson, sawijining Golden Globe sing misuwur internasional, lan DJ sing menang Grammy kaping pitu, "Watch the Sound with Mark Ronson" mung dirilis. Sampeyan bisa nonton kanthi eksklusif liwat langganan Apple TV +.

Saben episode film dokumenter bakal ngetutake Ronson nalika nemokake crita sing ora dingerteni konco nggawe musik lan manawa produsen lan kreator gelem golek swara sing sampurna. Musik lan seni ditliti nganggo teknologi liwat obrolan jujur ​​karo legenda musik kaya sing kasebut ing ndhuwur.

Ing pungkasan saben episode, Ronson bakal nggawe lan ngeculake musik asli sing unik nganggo teknologi lan teknik inovatif kalebu reverb, synthesizer, auto-tune, drum, sampling, lan distorsi. Kemewahan kanggo kuping lan mripat.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.