Cara nuduhake Wi-Fi saka iPhone

iPhone 12

Ketergantungan ing internet sing saiki wis dadi a alat sakbenere penting kanggo mayuta-yuta pangguna ing saindenging jagad, apa ngirim pesen, ndeleng akun bank, ngakses administrasi umum, kerja jarak jauh...

Gumantung ing ngendi kita manggon, iku luwih saka kamungkinan sing ing lingkungan kita duwe cafeterias, pusat blanja lan malah supermarket sing nawakake sambungan internet rampung free. Nanging ora mesthi. Yen sampeyan wis tau weruh perlu kanggo nyambung menyang internet, ing artikel iki kita bakal nuduhake sampeyan carane kanggo nuduhake Wi-Fi saka iPhone.

Inggih, kanthi tepat, kita bakal nuduhake carane kita bisa nuduhake data seluler saka iPhone kita karo peralatan liyane nggawe titik akses nirkabel.

iPhone, iPad lan iPod touch ngidini kita nggawe jaringan Wi-Fi kanggo nuduhake data seluler lan kanthi mangkono bisa ngakses Internet saka piranti liyane. Dheweke ora bisa digunakake minangka repeater sinyal Wi-Fi.

Sawise kita wis jelas babagan cara kerjane, banjur kita bakal nuduhake sampeyan carane nuduhake internet saka iPhone kita karo piranti apa wae.

Nuduhake internet saka iPhone karo Mac

Nuduhake internet saka iPhone karo Mac

Salah siji saka kaluwihan penawaran produk saka pabrikan padha ditemokaké ing integrasi sing ditawakake ekosistem. Kamungkinan kanggo njawab utawa nelpon, ngirim lan nampa pesen teks, nuduhake isi antarane piranti ... minangka sawetara fungsi sing ana ing antarane iPhone lan Mac.

Nanging, ora mung siji. yen kita pengin nuduhake sinyal internet iPhone kita karo Mac, kita ora duwe perlu kanggo sesambungan ing sembarang wektu karo iPhone kita. Proses sambungan ditindakake kanthi otomatis kanthi nindakake langkah-langkah sing daktuduhake ing ngisor iki.

  • Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing kudu kita lakoni yaiku klik ing segitiga kuwalik ditampilake ing sisih ndhuwur garis menu.
  • Sabanjure, kita ngenteni sawetara detik lan ndeleng carane ditampilake jeneng iPhone kita ing bagean Titik Akses Pribadi.
  • Kanggo nyambung, kita mung kudu ngeklik jeneng piranti kasebut. Ora perlu ngetik sandhi, amarga ditransfer ing wangun ndhelik antarane piranti sing digandhengake karo ID sing padha.

Cara iki dianggo anggere piranti loro-lorone digandhengake karo ID pangguna sing padha. Yen kita pengin nyambung menyang sinyal internet iPhone sing ora ana gandhengane karo ID sing padha karo Mac, kita kudu nindakake kanthi cara sing dituduhake ing ngisor iki.

Kanggo mbedakake sambungan saka jalur akses tradisional, tinimbang nampilake segitiga terbalik, bakal ditampilake loro ring rentengan. Ing sisih ndhuwur iPhone kita, lambang sing padha uga bakal ditampilake.

Nuduhake internet saka iPhone karo piranti liyane

Nuduhake internet saka iPhone karo Mac

Yen Mac sing arep kita gunakake sambungan internet, ora digandhengake karo ID sing padha, kanggo nuduhake sambungan internet saka iPhone, kita kudu nggawe titik akses lan nuduhake sandhi karo Mac sing arep kita sambungake.

Iki minangka cara sing padha sing kudu kita gunakake nuduhake internet saka iPhone karo piranti liyane, dadi PC Windows utawa Linux, smartphone Android utawa piranti liyane sing bisa nyambung menyang internet kanthi nirkabel.

para nuduhake internet saka iPhone kita, kita kudu nindakake langkah-langkah sing dakkandhani ing ngisor iki:

  • Kaping pisanan, kita ngakses setelan piranti lan klik Titik akses pribadi (yen pilihan iki ora katon, pindhah menyang bagean sabanjure).
  • Sabanjure, ing bagean kasebut Sandi Wi-Fi Kita kudu nulis sandhi sing pengin dienggo bareng. Kanthi gawan, Apple nuduhake acak sing bisa digunakake yen kita ora pengin ngganti.
  • Pungkasan, kita klik tombol kasebut Ngidini wong liya kanggo nyambung.

Sawise nggawe titik akses nirkabel, kita pindhah menyang piranti sing arep disambungake menyang sinyal Wi-Fi sing digawe saka iPhone lan kita goleki jeneng piranti ing antarane sinyal nirkabel sing ditampilake.

Aku ora bisa nuduhake internet karo iPhone

Aku ora bisa nuduhake internet saka iPhone

Yen iPhone kita teka saka operator lan kita wis ganti operator, nalika kita ngakses menu Setelan, bisa uga mung pilihan Data Seluler sing ditampilake, menu Hotspot Pribadi ora katon. 

Begjanipun, masalah iki duwe solusi sing luwih prasaja tinimbang sing bisa dibayangake ing wiwitan.

  • Babagan pisanan sing kudu kita lakoni yaiku ngakses Setelan iPhone kita.
  • Sabanjure, klik ing Data seluler banjur mlebu Jaringan data seluler.
  • Pungkasane, kita kudu ketik informasi titik akses operator kita, ngganti data sing ditampilake minangka kagungane operator asli.

Data kasebut yaiku dikenal minangka APNs. Kita bisa nemokake informasi iki kanthi gampang kanthi nelpon operator kita lan nggoleki internet nganggo teks «APN -NJeneng Operator» tanpa kuotasi.

  • Sawise kita wis ngetik data operator kita iku penting banget miwiti maneh iPhone.
  • Nalika iPhone wis diwiwiti maneh, menu Hotspot Pribadi bakal ditampilake tengen jejere Mobile Data.

Kabeh panangkepan sing aku kalebu ing tutorial iki yaiku aku dhewe. Yen sampeyan duwe pitakon babagan proses kasebutAja ragu-ragu kanggo hubungi kula liwat komentar.

Stop nuduhake sambungan internet

Yen kita pengin mandheg nuduhake sinyal internet liwat titik akses nirkabel sing wis digawe, kita kudu nglacak maneh langkah lan mateni ngalih Ngidini wong liya kanggo nyambung.

Yen kita nuduhake internet iPhone kita karo piranti non-Apple liyane, dheweke ora bakal ngerti yen iku piranti seluler utawa desktop, lan padha bisa download sembarang nganyari sistem, game utawa aplikasi tanpa watesan.

Mode data suda

Yen kita nuduhake sinyal karo piranti Apple, bakal ngenali iku piranti seluler lan bakal matesi panggunaan data kanthi nguripake Mode Data Kurang ing pilihan jaringan.

kothak iki kita bisa aktifake kanthi manual yen saka iPhone, iPad utawa Mac kita nyambung menyang jaringan Wi-Fi sing digawe saka piranti seluler sing dudu iPhone.

Kanthi cara iki, sistem ora bakal ndownload nganyari sistem apa wae, saka app, lan mateni sinkronisasi foto iCloud.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)