Office 2016 kanggo Mac nampa nganyari utama

Diobong karo Kantor 2016 kanggo Mac? Ngendhokke, lan tenang, amarga perusahaan Redmond, sanajan sukses kanthi cepet, ngupayakake nambah piranti lunak lan, paling penting, mbenerake kewan omo lan mung nerbitake update utama sing kalebu dhukungan kanggo mode layar kebak kanggo Outlook lan koreksi pirang-pirang kesalahan.

Thanks kanggo Gagal sanget diwenehi dening Kantor 2016 kanggo Mac gegayutan karo OS X El Capitan, akeh kita sing duwe kesempatan nemokake suite kantor Apple kanthi luwih jero, iWork, mula kita kudu matur nuwun marang Microsoft. Nanging Office is Office lan kasunyatane, kita pengin supaya bisa makarya kaya biasane. Kanggo iki, perusahaan sing didegake karo saiki dermawan Bill Gates ngluncurake update penting sing kalebu sawetara warta, nanging sing paling penting, bisa ngatasi akeh kesalahan.

Nganyari anyar saka Kantor 2016 kanggo Mac sing dirilis Microsoft ngatasi sawetara kerentanan keamanan, kewan omo lan nambah fitur anyar menyang Word, Excel, PowerPoint, OneNote lan Outlook.

Kantor 2016 mac

Versi 15.18.0 saka Kantor 2016 kanggo Mac ngidini sampeyan ngaktifake mode layar wutuh ing Outlook supaya bisa ndeleng macem-macem pesen kanthi jejer.

Ing Word, saiki file-file kasebut PDF bisa disimpen ing flash drive. Kangge, Excel lan PowerPoint entuk panel pilihan anyar sing ngidini sampeyan nglacak obyek worksheet lan obyek slide show, lan nyusun lokasi lan urutane.

Ing OneNote, saiki bisa ditambahake menyang kaca notebook, lan kalebu dhukungan galeri bentuk bawaan.

Kajaba iku, kabeh kalebu perbaikan lan perbaikan bug umum.

Nganyari gratis gratis liwat Microsoft AutoUpdate ing Kantor 2016 kanggo Mac, utawa saka Pusat Download Microsoft, lan mbutuhake OS X Yosemite 10.10 utawa luwih anyar lan langganan Office 365 sing valid.

INFO LEBIH LANJUT | Microsoft

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)