Office 365 kanggo Mac bakal enggal nganyari sistem Mac sampeyan

Kantor 365

Microsoft ngumumake manawa Office 365 kanggo suite kantor Mac bakal mbutuhake komputer sing digunakake supaya wis nginstal versi sistem macOS Sierra utawa luwih dhuwur. kanggo ngakses nganyari utawa fitur anyar.

Kanthi cara iki, suite kantor Microsoft nggawe sampeyan nganyari versi sistem Mac mengko yen durung dianyari.

Diwiwiti karo pembaruan Office 365 kanggo Mac sabanjure sing bakal teka ing wulan September 2018, komputer kudu dipasang macOS 10.12 utawa luwih anyar kanggo nganyari versi anyar saka aplikasi klien Office for Mac lan nampa nganyari fitur anyar.

Pangguna sing ora nganyari menyang macOS 10.12 utawa luwih anyar sadurunge nganyari September bakal terus nampa dhukungan utama lan bisa terus digunakake versi Office 365 saiki kanggo Mac nanging ora nganggo warta paling anyar. 

kantor_mac

Minangka bagéan saka update September 2018 sing bakal teka, Office 365 kanggo pangguna Mac ing macOS 10.12 utawa sing luwih anyar bakal nampa update klien saka Office 2016 kanggo Mac to Office 2019 kanggo Mac kanggo njaga akses menyang versi anyar lan nganyari fitur.

Ing wulan Juni, Microsoft ngumumake Office 2019 kanggo Preview Mac kasedhiya kanggo pelanggan komersial. Pratinjau kalebu Word, Excel, PowerPoint, Outlook, lan OneNote. Nganyari kalebu kustomisasi pena tangan seluler lan pita ing kabeh aplikasi Kantor; mode fokus ing Word; Transisi Morph, urutan klik lan ekspor video 4k ing PowerPoint, grafis lan fungsi anyar ing Excel lan kothak mlebu fokus ing Outlook.

Dadi, yen sampeyan mbayar Office 365 lan durung nganyari sistem, aja nganti menit pungkasan amarga yen sampeyan ora bakal bisa nikmati kabeh warta Office 365 2019. Tanpa mangu-mangu, Microsoft ngupayakake suite lan yaiku, Sanajan eksternal kanggo Apple, iki minangka salah sawijining sing paling akeh digunakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)