OpenEmu kanggo OS X dianyari lan kompatibel karo Nintendo 64 lan platform liyane

OpenEmu-update-n Nintendo 64-playstation-0

OpenEmu minangka aplikasi sing, miturut jeneng kasebut kaping emulator saengga kita bisa main judhul retro ing OS X uga minangka aplikasi open source sing kasedhiya liwat platform Github as kita marang sampeyan ing artikel sadurunge.

Saiki wis dianyari menyang versi 2.0.1 kanthi antarmuka panganggo sing dirancang maneh, opsi gameplay wektu nyata sing luwih akeh, tabungan cek lan manajer gambar layar, plus dhukungan kanggo 16 sistem tambahan kalebu Nintendo 64, Playstation 1, PSP lan liya-liyane. sistem sing mesthi bakal akrab karo sampeyan lan pangguna liyane "luwih enom" ora sepira, iki minangka kesempatan kanggo nguripake klasik sing hebat.

OpenEmu-update-n Nintendo 64-playstation-1

Tanpa wektu maneh, sampeyan menehi dhaptar lengkap saka platform anyar ditambahake ing versi iki:

  • Atari 5200
  • Atari 7800
  • Atari Lynx
  • ColecoVision
  • Sistem Disk Famicom
  • Intellivision
  • Nintendo 64
  • Odyssey² / Videopac +
  • PC FX
  • SG-1000
  • CD Sega
  • Sony PSP Kab
  • Sony PlayStation 1
  • TurboGrafx-CD / CD-PCE
  • Vectrex
  • Angsa angsa

OpenEmu dirancang khusus kanggo OS X kanthi tata letak kaya iTunes sing nglumpukake ROM sistem ing menu gabungan karo desain kertu, kaya sing sampeyan bisa ndeleng ing gambar ing ndhuwur, sing diatur dening saben platform game. Emulator uga nawakake kompatibilitas lengkap karo nyimpen game, uga ngidini sampeyan muter macem-macem ROM sekaligus, ditambah karo OpenGL, koleksi homebrew kanthi luwih saka 80 game, dhukungan gamepad lan liya-liyane.

OpenEmu 1.0 dirilis wulan Desember 2013, kanthi dhukungan kanggo macem-macem sistem 16-bit, kalebu Game Boy, Game Boy Color, Game Boy Advance, Game Gear, Genggem NeoGeo, NES, Sega Genesis, lan Super Nintendo. Emulator uga kompatibel karo macem-macem kontrol, kalebu sing kanggo Nintendo, PlayStation uga sing kanggo Xbox lan praktik USB HID umum utawa gamepad Bluetooth sing kompatibel.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   oscar ngandika

    Apa ana sing ngerti yen kompatibel karo kabeh game N4 utawa sawetara!?

bool (bener)