Opera kanggo macOS nambah akses menyang Twitter saka sidebar

Versi browser anyar Opera kalebu Twitter

Pirang wulan kepungkur browser Opera kanggo macOS nambah fungsi trabasan menyang Instagram. Saiki kanthi nganyari anyar, nomer 69, Twitter wis dilebokake menyang sidebar supaya bisa menehi akses luwih langsung lan gampang marang pangguna. Kanthi cara iki, sapa wae sing nggunakake Opera ing Mac bakal bisa mriksa Twitter tanpa kudu mbukak jendela anyar.

Sawise Facebook, WhatsApp lan Instagram, Twitter teka ing sidebar browser Opera kanggo macOS. Ing versi anyar, nomer 69, ya kita ora prelu mbukak jendela anyar kanggo takon pesen sing dikirim liwat jaringan sosial Twitter, pesen langsung utawa cukup konsultasi karo TimeLine akun kita.

Masalah iki kalebu fitur sing digabung. Sawise nambah jaringan sosial Kulawarga Facebook, manuk biru nyanyi bareng karo browser Opera lan bisa digunakake kanthi bener. Kita mung klik ing lambang Twitter lan mlebu karo akun (utawa akun sing pengin digunakake). Saka ing kana, kita bakal duwe akses langsung kanggo fungsi sing paling umum sing biasane digunakake ing jaringan sosial iki.

Opera lan Twitter

Versi Opera paling anyar iki Uga kalebu fitur anyar kayata:

  • Widget cuaca anyar ing kaca ngarep.
  • Dandan visual lan fungsi saka ngalih ing antarane tab
  • Dandan workspace, saéngga pangguna bisa klompok tab miturut konteks sing digunakake.

Fungsi browser browser sing biasane, dheweke isih ana. Ayo elinga contone, menehi fitur unik sing biasane ora ditemokake ing browser utama liyane. Contone, kasedhiya karo blocker iklan internal lan blocker pelacakan, VPN browser gratis, lan Crypto Wallet.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.