OS X 10.11.4 beta nambahake dhukungan Foto Langsung ing aplikasi Pesen

Live Photo-Messages-OS X 10.11.4 beta-0

Wiwit iPhone 6s lan 6s Plus dikenalake, sawetara fitur anyar uga ditampilake, kalebu kemungkinan njupuk "Foto Langsung". Fungsi iki tegese nalika njupuk foto nganggo iPhone, piranti lunak njupuk detik sadurunge foto ing video lan audio, saengga nalika ndeleng lan thanks kanggo 3D Touch, kita bisa ndeleng kanthi gerakan, saengga bisa menehi urip luwih akeh kanggo foto.

Ing versi OS X saiki sing stabil, foto iki mung apik bisa dideleng liwat aplikasi Foto, sing mbatesi kemampuan kanggo nuduhake amarga iCloud. Nanging ing OS X 10.11.4 versi beta diluncurake sawetara dina kepungkur, kita bisa ndeleng kepiye Foto Langsung saiki bisa dituduhake ing kabeh kamulyan, yaiku ngreksa fitur gerakan iki, liwat aplikasi Pesen ing Mac.

Live Photo-Messages-OS X 10.11.4 beta-1

Kanggo nemtokake sethithik maneh, sadurunge nalika masang foto menyang Pesen sing dijupuk nganggo iPhone lan fungsi Foto Langsung aktif, mung bakal ngirim gambar foto kelangan swara lan gerakane sadurunge foto. Nanging kanthi versi beta El Capitan paling anyar iki, Foto Langsung saiki bisa dikirim saka aplikasi Foto ing Mac nalika disinkronake karo iPhone paling anyar, utawa dideleng ing Mac nalika dikirim saka iPhone.

Kaya ing iOS, Foto Langsung dibedakake karo lambang khusus sing ngidentifikasi ing pojok kiwa ndhuwur, lan saiki nalika mbukak kanthi pratinjau kanthi Quick Look, tombol ditambahake supaya nalika kita menet, bisa ndeleng gerakane kanggo Foto Langsung iki. Nanging sayangé, yen kita nyeret lan nyelehake potret menyang desktop, kanthi otomatis malih dadi gambar diam.

Yen sampeyan kepengin nyoba beta OS X paling anyar, sampeyan mung kudu ndhaptar ing program uji coba beta umum sing disedhiyakake Apple kanggo pangguna utawa yen sampeyan pangembang pangguna, sampeyan bisa nemokake ing Mac Dev Center utawa ing tab update ing App Store.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)