OS X Lion uga dianyari nganggo macem-macem berita

Gambar Anyar

Sanajan Mountain Lion wis sawetara wulan ing Mac kita, wong-wong saka Cupertino ora lali yen akeh wong sing isih duwe Lion, lan mulane terus nganyari sistem operasi sing dirilis ing 2011 supaya sampeyan nganyari saiki ing keamanan.

Nganyari 10.7.5 kalebu warta sing menarik kayata kalebu GateKeeper, Atusan langkah keamanan anyar kanggo nyegah serangan eksternal lan ngatasi kesalahan karo Launchpad nalika nyoba nyusun ulang ikon kasebut.

Kanggo nganyari sampeyan kudu mbukak Menu Apple banjur mbukak Pembaruan Sistem. Wiwiti maneh kanggo nganyari iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.