OS X Mavericks nampa iTunes 12.0.1 lan nganyari keamanan

logo itunes

Ya, kita kabeh mlebu ing OS X Yosemite, iPads anyar, mini Mac, 27 ing Retina iMac… Nanging Apple ngeculake nganyari keamanan lan versi anyar iTunes kanggo pangguna sing wis mutusake tetep ing OS X Mavericks. Nganyari keamanan iki yaiku 2014-005 1.0 lan mbutuhake restart mesin kanggo nindakake instalasi sing bener, sing ora ditemtokake yaiku supaya bisa mbenerake kanthi bener.

Minangka versi iTunes sing anyar yaiku iTunes 12.0.1 lan nambah akeh perbaikan sing mbantu fungsi piranti lunak sing bener ing OS X Mavericks. Miturut katrangan Apple, nganyari anyar iki bakal digawe nggunakake iTunes luwih gampang lan nyenengake kanggo pangguna, ayo goleki asil dandan apa wae.

iTunes-12

Temenan pangowahan kasebut estetis lan fungsional, kita bisa ujar manawa Apple pengin nggawa estetika OS X Yosemite menyang Mavericks. Nanging kita bakal ndeleng kanthi luwih rinci babagan perbaikan sing ditindakake ing iTunes anyar iki saliyane pangowahan estetis sing dibutuhake lambang abang ing dermaga kita.

Sing pertama lan paling penting yaiku kompatibilitas karo OS X Yosemite, uga pilihan kanggo nuduhake tuku saka iBooks Store, iTunes Store lan App Store, karo 6 sedulur ditambahake (pilihan iki mbutuhake iOS 8 lan OS X Yosemite) lan kanggo ngaktifake, kita mung kudu ngatur saka panel iCloud saka Preferensi Sistem. Uga nawakake pilihan "Bubar Ditambahake", jendela sing dianyarake kanggo ndeleng informasi lagu, pilihan anyar kanggo nggawe dhaptar lan pungkasane integrasi luwih gedhe antarane toko Apple lan perpustakaan iTunes.

Yen sampeyan ora nglewati pembaruan kanthi otomatis, sampeyan bisa ngakses saka emu saka Update> Nganyari Piranti Lunak utawa kanthi ngakses Mac App Store langsung saka Mac. Elinga yen nganyari bakal meksa sampeyan miwiti maneh Mac, dadi luwih apik nganyari nalika ora duwe tugas sing ditundha.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.