OWC ngluncurake Dock Pro kanthi Thunderbolt 3 sing dituju kanggo para profesional

OWC Dock Pro Merek aksesoris OWC digunakake kanggo nyedhiyakake aksesoris kanggo peralatan kanthi kualitas apik banget. Kita nemokake asil sing sukses banget, kanthi estetis lan bahan sing digunakake.

Ing kasus apa wae, kualitas iki Pro dock iku nang. Dock iki dirancang kanggo profesional sing butuh tenaga, amarga kemampuane nyambung komponen sing beda-beda. Kita nemokake 2 port Thunderbolt 3uga a port eSATA, loro port USB-A 3.1, maca kertu kanggo CompactFlash lan siji kanggo microSD, a 10 Gb port Ethernet, plabuhan Papan Tampilan 1.2. kanggo nyambung a Monitor 4K

Saliyane sambungan penting, peralatan iki duwe kipas cilik internal sing ngilangi panas yen prelu. Penggemar iki, sing umume produktif, amarga kita bisa njaga koneksi kanthi maksimal, bisa ngganggu ing kahanan tartamtu. Nanging wong lanang OWC wis mikir kabeh. Dock iki duwe tombol sing mateni kipas supaya iki ora repot.

Thanks kanggo peralatan iki sing ditujokake kanggo para profesional, ing kacepetan transfer tekan 40Gb nyabrang plabuhan Thunderbolt 3. Maca kertu ngidini kecepatan nganti 370 MB. Yen sampeyan nggarap server, sampeyan ora bakal nemoni masalah nglereni amarga sambungan Ethernet sing tekan 10GB. Kajaba iku, kita bisa nggunakake aplikasi kasebut menyang akeh Mac portebel, thanks kanggo Pasokan listrik 60W. Nanging yen sampeyan kudu ngalih ing antarane Windows lan Mac, amarga Dock iki digunakake kanggo loro sistem kasebut.

Dock iki kasedhiya saka 329 €. Saiki, Dock ora didol, nanging ing kaca OWC kita duwe rincian babagan perusahaan sing bakal kasedhiya yen didol. Merek nawakake Garansi 3 taun kanggo produk sampeyan, saengga bisa entuk "jus" paling akeh sajrone wektu iki, yen yen ana masalah, kita ndandani utawa ngganti Dock. OWC nawakake kekuwatan lan keamanan produke, dadi bisa digunakake dadi merek favorit.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.