PDF Expert kanggo Mac uga didol ing Cyber ​​​​Senin

Pakar PDF

File PDF populer banget, lan kasunyatane rada angel digarap. Sayange, ora ana editor asli sing apik sing digabung karo paket gratis iWork ing macOS.

Dadi yen kita pengin nggarap file PDF lan nyunting kanthi cara profesional, kita kudu ngeruk kanthong lan golek editor pihak katelu sing apik kanggo nginstal ing Mac. Pakar PDF, lan dina Black Friday iki diskon 50%. Sampeyan isih duwe wektu kanggo entuk tawaran kasebut ing Cyber ​​​​Monday.

Readdle's PDF Expert minangka salah sawijining aplikasi sing meh penting ing saben Mac. Iku editor apik sing bisa maca, nyunting lan nyimpen file PDF kanthi profesional. Lan saiki dina kampanye Black Friday lagi didol.

Pakar PDF yaiku a stasiun kerja PDF kabeh dadi siji. Sampeyan bisa ngowahi teks, gambar, pranala, lan garis, kabeh ana ing file PDF. Kanggo file gedhe kasebut, Pakar PDF bisa mlaku kanthi lancar, sanajan sampeyan menehi anotasi lan nyorot saben kaca. Yen sampeyan pengin nggabungake file, sampeyan bisa gabungke macem-macem file PDF siji liyane. Iki utamané migunani kanggo tugas tartamtu kaya ngisi dokumen pajak, sing uga bisa mlebu saka PDF Expert.

Njupuk kauntungan saka kampanye iki lan entuk langganan seumur hidup karo a Diskon 50%. Rega biasanipun, kang sampeyan bakal nemokake ing app Storeyaiku 79,99 Euro. Nanging yen lumaku menyang dheweke situs web resmi, sampeyan bisa njaluk karo 50% diskon, mung ing dina iki kampanye Black Friday.

Akeh sing wis gawe sing uga melu kampanye prices agresif minggu Black Friday, lan Waca rangkeng Dheweke wis mlumpat ing bandwagon tawaran iki karo Expert PDF karo 50% diskon dina iki. Njupuk kesempatan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.