Pandhuan Dasar Siri ing MacOS Sierra: Aktifake, Telpon lan Ubah Setelan

Beta umum macOS Sierra liya saiki wis kasedhiya

Wingi awan MacOS Sierra teka ing kabeh komputer lan komputer Apple. Mesthi wae, angger kompatibel karo versi paling anyar. Nganyari iki ora akeh warta, nanging warta sing apik banget. Aku ora bakal ngganggu sampeyan, aku bakal luwih langsung lan bakal nerangake apa sing dadi minat kita dina iki: Siri, kebaruan sing paling diantisipasi lan penting Sierra.

Kepiye cara ngaktifake? Apa sing bisa ditindakake kanggo kita lan apa trabasan cepet default? Apa sawetara aspek bisa diowahi? Ayo ditinjau sabanjure. Nggih Siri teka ing Mac kanggo nginep, lan liya-liyane sawise nelukake pangguna ing iOS. Iki minangka pandhuan cepet kanggo pangguna sing luwih dhasar sing nggoleki utilitas cepet lan ora mbuwang wektu kanggo jero banget, utawa kanggo sing ora mangu-mangu utawa penasaran babagan asisten virtual ing sistem desktop.

Mangkene cara Siri kerja ing Mac

Sawise nganyari peralatan, sampeyan bakal weruh yen spanduk Siri katon nalika sampeyan diyakini. Apa sampeyan pengin ngaktifake asisten virtual? Ya utawa ora, iku keputusan sampeyan. Ngelingi kaluwihan lan sawetara kekurangane, aku mutusake ya. Apa sing bisa ilang aku? Ora ana apa-apa, nanging luwih akeh bathi. Lan kanthi cara nyoba, yaiku sing dadi kekarepanku.

Kita bakal langsung ndeleng lambang ing dermaga, ing jejere Launcher. Logis sampeyan bisa ngganti posisine utawa malah nyopot. Cukup kanthi mencet sampeyan bakal njaluk Siri lan dheweke bakal nulungi sampeyan. Apa karepmu, tuan? Apa aku mung bisa pesen telu? Ora, takon sak karepmu. Siri kasedhiya kanggo nggawe sampeyan luwih gampang, lan ora bakal lunga sawise telung panjaluk utawa ing tengah wengi, kajaba sampeyan mutusake kanggo mateni. Yen ngono, sampeyan mung kudu mlebu Setelan> Siri. Centhang kothak ngaktifake utawa mateni. Sampeyan uga duwe akeh setelan liyane sing bakal dakkandhakake ing ngisor iki.

Sampeyan bisa ngaktifake Siri saka lambang dock utawa menu app, saka lambang menu opsional (baris ndhuwur ing Mac), utawa saka trabasan sing bisa disesuaikan. Ana sawetara pilihan sing bisa dipilih. Standar yaiku pencet Command lan bar spasi ing wektu sing padha. Dadi, Siri bakal katon ing sisih tengen layar ing jendela sampeyan lan bakal ngrungokake pitakon utawa panjaluk kita. Kagunaane padha karo iOS. Sampeyan isih bisa dingerteni yen mbaka sethithik bakal menehi fungsi luwih akeh lan nggunakake aplikasi pihak katelu kanthi luwih apik.

Setelan lan Siri miturut kekarepan sampeyan. Apa sing bisa diowahi?

Kaya sing wis dakkandhakake, asisten virtual ora opsional. Yen sampeyan pengin ngaktifake lan yen ora. Banjur sampeyan bisa ngeset manawa sampeyan pengin ndeleng lambang app ing dermaga utawa Menu utawa kalorone. Lan apa jinis perintah utama lan trabasan sing pengin sampeyan aktifake tanpa nggunakake mouse utawa trackpad. Saka bagean Setelan sing padha sampeyan bisa nyetel swara wadon utawa lanang. Mesthi wae basa lan aspek liyane. Iki padha karo kita ing Siri nanging ing lingkungan sing anyar.

Takon dheweke nuduhake sampeyan foto-foto tartamtu sing ana ing komputer utawa sing digoleki ing internet. Kirim pesen utawa nelpon FaceTime. Asil bal-balan utawa budaya umum. Cuaca: "Siri, saiki arep udan?" Sampeyan ngerti, biasane.

Tulus Aku ora ngira asisten virtual bakal nggunakake akeh ing Mac. Aku ora nindakake ing iPad utawa iPhone, kajaba acara, pangeling, lan jinis tugas kasebut. Nanging ana sing ujar manawa Siri nggawe akal lan migunani ing Mac tinimbang piranti seluler, dadi sampeyan kudu ati-ati lan delengen kepiye tingkah lakune. Bisa uga ngubah pengalaman pangguna. Paling ora, Microsoft ora bakal bisa gumunggung yen duwe asisten lan Apple ora. Perbandingan antarane kalorone bakal enggal metu, lan bakal dilaporake.

Apa sampeyan wis nganyari Mac? Apa sampeyan wis nyoba Siri? Nyritakake babagan pengalaman sampeyan karo asisten virtual.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.