Pendapat pisanan saka Apple Arcade. Sawetara media wis nyoba

Cross-platform Apple Arcade Kita isih kari telung dina wiwit Bukak Platform game online Apple, luwih dikenal minangka Apple Arcade. Sawetara Youtuber lan media wis nyoba platform kasebut kanggo menehi pendapat babagan layanan kasebut. Dadi layanan anyar, kita duwe referensi utawa opsi game.

Kita ngerti kabeh manawa rega sing bakal diputer $ 5 saben wulan lan layanan kasebut bakal multiplatform saka Apple. Yaiku, kita bisa main ing iPad, iPhone, nanging uga ing Mac utawa Apple TV. Saiki kita menehi kesan pisanan kanggo wong-wong sing wis nyoba layanan Apple.

Tes nuduhake manawa Apple wis nggawe platform kanggo "kabeh pamirsa". Dheweke pengin nggawe katalog sing beda supaya kabeh pelanggan bisa muter bagean saka dhaptar game sing ditawakake. Ayo elinga, ing wiwitan, sampeyan pengin udakara 100 game beda, digawe dening omah pangembangan game pertama.

Saliyane, dheweke pengin game kasebut dadi asil luwih akeh anyar. Apple pengin menehi prangko sing ora liya yaiku diferensiasi produk. Yaiku, sanajan game kasebut katon kaya game sukses liyane, game kasebut mesthi nambah detail unik lan inovatif. Kanggo wong liya, platform Apple Arcade sukses, amarga ora kudu tuku saben siji utawa rong wulan game sing dibahas karo kabeh wong utawa sampeyan mikir bakal "kecanthol sampeyan".

Saliyane, ora kabeh ana pendapat positif. Kanggo akeh, ing iPad kanggo ukuran, dudu piranti sing sampurna kanggo game. Kita entuk layar nanging luwih praktis muter karo iPhone, Mac utawa remot sing nyambung menyang Apple TV. Kita bisa ujar manawa skor rata-rata sing diwenehake dening evaluator Apple Arcade yaiku sing luar biasa. Iki minangka cathetan sing bener kanggo layanan sing wis lair, ing ngendi pangguna bakal menehi katrangan marang Apple game apa sing duwe pengikut liyane, ing antarane katalog, supaya Apple milih game sing paling sukses ing katalog sing bakal terus dianyari.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.