Ignacio Sala

Nganti pertengahan taun 2000-an, aku miwiti mlebu menyang ekosistem Mac nganggo MacBook putih sing isih ana. Saiki nggunakake Mac Mini wiwit taun 2018. Aku duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun karo sistem operasi iki, lan aku seneng nuduhake ilmu sing aku pikolehi amarga pasinaon lan kanthi cara sing mulang dhewe.