Manuel Alonso

Penggemar teknologi umume lan alam semesta Apple. Aku MacBook Pro minangka piranti paling apik ing apel. Gampang nggunakake macOS menehi sampeyan kemampuan kanggo nyoba prekara anyar tanpa edan. Touch Bar kudu dadi prentah ing kabeh komputer.