Ruben gallardo

Nulis lan teknologi minangka rong karepku. Lan wiwit 2005 aku duwe kabeneran nggabungake kolaborasi ing media khusus ing sektor kasebut, kanthi nggunakake Macbook. Sing paling apik kabeh? Aku isih seneng kaya dina pisanan ngobrol babagan program sing diluncurake kanggo sistem operasi iki.

Ruben Gallardo wis nulis 227 artikel wiwit September 2017