Jose Alfocea

Tansah semangat sinau, aku seneng kabeh sing ana gandhengane karo teknologi anyar lan gandhengane karo sektor pendhidhikan lan pendhidhikan. Aku seneng banget karo Mac, sing mesthi aku sinau, lan komunikasi terus supaya wong liya bisa seneng karo sistem operasi sing hebat iki.

Jose Alfocea wis nulis 295 artikel wiwit September 2016