Karim Hmeidan

Halo! Aku isih kelingan nalika entuk Mac kaping pisanan, MacBook Pro lawas sing sanajan umure luwih tuwa tinimbang PC nalika semana menehi ewonan giliran. Wiwit dina iku ora ana sing bali ... Pancen aku terus nganggo PC amarga kerja nanging aku seneng nggunakake Mac kanggo "nyopot" lan bisa nggarap proyek pribadi.