Tony Cortes

Pancing ing alam semesta sing digawe dening Jobs lan Woz, wiwit Apple Watch aku nylametake nyawane. Aku seneng nggunakake iMac saben dina, bisa kerja utawa nyenengi. macOS nggampangake kanggo sampeyan.