Yesus Arjona Montalvo

Pangembang ing sistem iOS lan IT, saiki fokus kanggo sinau lan ndokumentasikake dhewe saben dina babagan sistem operasi Apple. Aku riset kabeh sing ana gandhengane karo Mac lan aku nuduhake ing warta sing bakal nggawe sampeyan nganyari.