Beta anyar macOS High Sierra (versi kaping 4) kanggo pangembang

macOS-Dhuwur-Sierra-1

Apple mung nerbitake versi beta anyar kanggo macOS High Sierra kanggo pangembang, kurang saka seminggu sawise ngluncurake versi kaping 3 macOS 10.13.1, lan sewulan sawise ngluncurake sistem operasi anyar iki, High Sierra.

Utamane fokus ing koreksi sawetara kesalahan sing ditemokake ing versi sadurunge, macem-macem paningkatan kinerja, paningkatan keamanan, lan pangowahan liyane kanggo nyedhiyakake stabilitas lan ningkatake produk.

Iki kalebu a Ndandani kerentanan kritis anyar ing standar Wi-Fi WPA2, amarga akeh jaringan Wi-Fi modern sing dilindhungi.

Nggunakake serangan instal maneh tombol utawa "KRACK", Penyerang bisa ngeksploitasi kelemahan ing protokol WPA2 kanggo ndekripsi lalu lintas jaringan lan ndeteksi informasi sensitif. Serangan iki ora bakal bisa ditindakake maneh yen tembelan kasebut dipasang ing macOS 10.13.1.

Macos

Nganyari uga nggawa macem-macem emoji Unicode 10 anyar, kaya praupan edan, jajan, pretzel, dinosaurus t-rex, vampir, sirah sing njeblug, praupan mutah anyar, praupan sepi anyar, otak anyar, syal, lan kewan sing beda-beda, kayata zebra anyar, landak utawa jerapah, uga rejeki cookie, kue anyar lan liya-liyane. Emoji anyar uga kasedhiya ing iOS 11.1 lan watchOS 4.1.

Beta kaping papat macOS High Sierra 10.13.1 bisa didownload saka Apple Developer Center utawa liwat mekanisme nganyari piranti lunak ing Mac App Store; ya, kanthi profil sing cocog wis diinstal.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.