Pangiriman ing 2 jam kanthi biaya € 0 ing toko Apple ditambahake

Pengiriman 2 jam

Yen sampeyan minangka salah sawijining pangguna sing duwe toko Apple sing cedhak karo omah, saiki sampeyan bisa nikmati pengiriman gratis sajrone rong jam kanggo barang sing ana ing Toko Apple sing dituku sadurunge 24/12/21 jam 12:00 awan. Kaya sing dakkandhakake, pilihan iki mung kasedhiya ing sawetara wilayah metropolitan sing jelas ana pilihan pengiriman nyata sajrone wektu sing wis ditemtokake.

Contone ing kasus tuku iPhone 13 Pro utawa salah sawijining produk sing ana ing saham ing toko online ing kutha Barcelona utawa toko, kita bisa seneng kapal ing rong jam babar blas free.

Pengiriman gratis 2 jam

Pangiriman rong jam kanggo € 0 kanggo tuku sing digawe antarane 22 lan 24 Desember 2021 mbukak kanggo produk Apple tartamtu ing sawetara wilayah metropolitan, Iku dudu layanan sing bisa digunakake kanggo wong sing manggon 100 kilometer saka toko resmi. Layanan iki uga ora kasedhiya kanggo komputer Mac khusus, produk sing diukir, lan sawetara pesenan, kayata sing dibayar kanthi pembiayaan utawa transfer bank. Wektu pangiriman gumantung ing alamat sing dipilih, kasedhiyan produk lan wektu nalika pesenan diselehake.

Golek toko kanggo ndeleng jam buka utawa menyang kaca checkout kanggo mriksa kira-kira wektu pangiriman. Sampeyan kudu mlebu pangiriman jinis iki lan kaya sing wis dakkandhakake, bisa migunani kanggo wong-wong sing saiki ora duwe wektu luang lan kudu tuku produk Apple kanggo preian. Kakurangan iki yaiku cukup diwatesi ing kutha-kutha sing wis ana toko Apple fisik, saengga ing pirang-pirang kasus luwih becik nyedhaki dheweke kanggo tuku. Dadi sing bisa layanan bakal free kanggo sawetara dina, dadi yen sampeyan butuh sampeyan bisa njupuk kauntungan saka iku.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.