Paningkatan asisten Siri terus-terusan lan kadhang kala didhelikake: "Sinau Wicara Siri"

Aplikasi Siri iOS

Salah sawijining panjaluk sing biasane ditindakake Apple karo asisten swara Siri yaiku nambah lan nambah lan nambah ... Lumrah yen nemokake kekurangan ing asisten iki kanthi njupuk data sing ora diklumpukake langsung saka pangguna. Iki ora ateges Apple ora pengin nambah fungsi lan mula duwe program utawa aplikasi kaya ing kasus iki Diakses dening sawetara pangguna sing diundang (ing iOS) kanggo nambah fungsi Siri.

Siri Speech Study minangka aplikasi kanggo nambah asisten Siri

Ing kasus iki Studi Pidato Siri, minangka aplikasi sing didhelikake sing nemokake kaca web TechCrunch lan bisa uga yen ora disaring ing media iki, kita mesthi ora bakal nemoni sebagian besar pangguna. Babagan nambah Asisten Virtual lan dibutuhake undhangan, dudu perkara sing umum. Sampeyan uga kudu ujar manawa aplikasi iki ora aktif ing kabeh negara, mung sawetara sing aktif app iki sing ngidini ngrewangi Apple kanggo nambah asisten: USA, Jerman, Prancis, Kanada, Hong Kong, India, Irlandia, Jepang, Italia, Meksiko, Selandia Baru utawa Taiwan.

Sampeyan ora prelu nggoleki aplikasi utawa alat iki ing toko aplikasi Apple wiwit saiki Sampeyan ora bakal bisa nggunakake yen ora duwe undhangan. Kabeh sing kudu ningkatake Siri bakal disambut dening pangguna liyane, mula kita bisa dadi pilihan sing menarik kanggo perusahaan Cupertino.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.