Parallels Desktop 17.1 nambah dhukungan lengkap kanggo macOS Monterey lan Windows 11

Paralel 17

Piranti lunak virtualisasi Paralel dianyari menyang versi 17  kanthi kinerja sing luwih apik lan fungsional karo M1 Mac sing dibutuhake banget. Saiki perusahaan wis ngetokake Parallels Desktop 17.1, sing nambah dhukungan lengkap kanggo macOS Monterey lan Windows 11. Évolusi anyar ing piranti lunak penting iki kanggo para pangembang sing kudu mbukak Windows ing hardware Apple.

Uga kita bisa maca ing blog Didedikasikan kanggo piranti lunak eksekusi virtual, pembaruan njamin manawa pangguna bisa mbukak Desktop Paralel ing macOS Monterey kanthi dhukungan lengkap. Piranti Paralel uga wis dianyari kanggo ndhukung versi macOS paling anyar, sing bakal nggawe Monterey mlaku kanthi lancar ing mesin virtual.

Paralel Desktop duwe peran kritis. Utamane yen ngidini pangguna mbukak versi paling anyar Windows ing piranti Mac favorit saiki, kita wis nggawe solusi sederhana. Sing bakal mbantu kabeh pangguna nganyari menyang Windows 11 kanthi ngaktifake vTPM kanthi gawan ing kabeh piranti Mac. Versi Parallels Desktop paling anyar uga adhedhasar panjaluk ndhuwur saka para pelanggan. Nampilake integrasi game lan 3D anyar kanggo nambah pengalaman panganggo.

Perusahaan wis ngoptimalake program kasebut kanggo mbukak game liyane. Dheweke kalebu World of Warcraft, Age of Empires 2 Edisi Definitive, Tomb Raider 3, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Mount & Blade II: Bannerlord, World of Tanks, Raft, lan sawetara liyane. Kajaba iku, yen sampeyan mbukak mesin virtual Linux, Paralel saiki ndhukung VirGL kanggo ngaktifake percepatan 3D.

La nganyari kasedhiya gratis kanggo pangguna Paralel Desktop 17. Pelanggan bisa tuku lisensi individu kanthi rega 80 euro. Sampeyan uga bisa dituku liwat langganan tahunan, kanthi 100 euro. Sing apik babagan langganan yaiku nyedhiyakake update gratis kanggo versi anyar program.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.