Desktop Paralel kanggo Mac, kompatibel karo macOS Sierra

Desktop Paralel kanggo Mac, kompatibel karo macOS Sierra

Paralel wis ngumumake Paralel Desktop 12 kanggo Mac kanthi dhukungan macOS Sierra lan fitur-fitur anyar.

Perusahaan kasebut uga ngumumake aplikasi mandiri anyar sing diarani Kothak piranti Paralel, saéngga pangguna bisa nindakake sawetara tugas sederhana sing durung mesthi ana ing visualisasi.

Paralel Desktop 12 Teka Paket Kanthi Fitur Anyar

Fitur anyar saka Desktop Paralel 12 kalebu pilihan supaya Windows 10 "mesthi urip" ing latar mburi, kemampuan kanggo langsung ngluncurake aplikasi Windows, kemampuan kanggo gawe jadwal gawe serep tambahan lan nganyari Windows, kemampuan menehi prilaku khusus kanggo aplikasi Windows, integrasi sing luwih apik kanggo Microsoft Edge, Outlook lan Office 365, lan dhukungan kanggo aplikasi Xbox. Kajaba iku, Paralel wis kerja sama karo Blizzard kanggo nawakake dhukungan khusus kanggo game hit kasebut. Overwatch.

Akeh dandan kinerja

Versi 12 saka Paralel Desktop iku uga luwih cepet- 60 persen turu mesin virtual luwih cepet, 25% luwih cepet lan 25% kinerja folder bareng luwih cepet, nyusun proyek Visual Studio 10 persen luwih cepet, lan nambah kinerja nganti XNUMX% umur batere ing "lingkungan tartamtu."

Desktop Paralel kanggo Mac, kompatibel karo macOS Sierra

Perusahaan kasebut uga promosi aplikasi mandiri anyar sing diarani Kothak piranti Paralel. "Kothak piranti" iki mapanake a menu molor ing garis menu Mac, saéngga pangguna bisa nindakake tugas tartamtu kanthi luwih cepet. Tugas kalebu kemampuan ngrekam layar, njupuk gambar layar, ngrekam audio, ngonversi video, ndownload video, layar kunci, lan liya-liyane.

Rega lan kasedhiyan

Paralel Desktop 12 kanggo Mac regane $ 79.99. Pangguna versi 10 lan 11 bisa nganyari $ 49.99. Edisi Bisnis lan Pro uga kasedhiya kanthi biaya langganan $ 99.99 saben taun, sanajan Paralel 10 lan 11 pangguna kanthi lisensi permanen mung bisa nganyarke mung $ 49.99 saben taun.

Kothak piranti Paralel bisa dituku kanthi rega $ 10 saben taun, utawa kalebu lisensi Parallels Desktop 12.

Paralel 10 lan 11 pangguna saiki bisa nganyari saka situs web saka perusahaan. Pangguna anyar bakal bisa tuku Paralel 12 lan / utawa Paralel Piranti Alat wiwit 23 Agustus.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)