Pasta, clipboard sing dibutuhake banget macOS

Pasta - Atur clipboard macOS

Salah sawijining fungsi sing paling menarik ing Windows 10 lan Windows 11, ora dingerteni kanggo akeh pangguna, paling ora kanggo kabeh sing ora kudu kerja kanthi rutin karo clipboard. Loro-lorone Windows 10 lan Windows 11 ngidini kita nyimpen kabeh isi sing kita nyalin menyang clipboard lan ngakses kapan kita pengin.

Yen sampeyan kepengin weruh, kita bisa ngakses kanthi mencet tombol Windows + v, tinimbang kontrol tradisional + v. Yen sampeyan nggoleki clipboard kanggo macOS sing ngurus ngatur kabeh isi sing disalin menyang tanpa nimpaSampeyan kudu nyoba Pasta, aplikasi sing ngidini kita ngatur clipboard kaya notepad.

Pasta - Atur clipboard macOS

Pasta minangka aplikasi sing ngidini kita ngatur kabeh konten sing disalin menyang clipboard kanthi watesan 20 potongan kanggo versi gratis. Yen sampeyan nggunakake fungsi iki ajeg, nanging ora ing cara banget nuntut, solusi sing Pasta nawakake kita Fantastic.

Nanging, ora mung ngidini kita nyimpen kabeh konten sing disimpen ing clipboard, nanging uga ngidini kita ngatur clippings antarane koleksi, kalebu sistem telusuran sing kuat kanggo nemokake apa sing kita goleki ing kabeh wektu lan nduweni antarmuka sing prasaja banget.

Antarmuka ing wangun kothak, ngidini kita cepet golek konten sing bubar disalin. Kita bisa mbukak aplikasi liwat trabasan keyboard, kompatibel karo mode cahya lan peteng macOS Mojave ...

Pasta - Atur clipboard macOS

Es Ndhukung fungsi Universal Clipboard, fungsi macOS sing ngidini kita nempelake konten sing disalin menyang piranti liyane kanthi ID Apple sing padha, ndhukung Touch Bar, makili pranala, teks, acara tanggalan kanthi beda, ndhukung Tampilan Cepet kanggo ndeleng gambar, pranala utawa teks ...

jajanan kompatibel karo Apple sing dikelola dening chip M1 Apple, mbutuhake macOS 10.12 utawa luwih anyar, kasedhiya kanggo diundhuh kanthi gratis kanthi watesan 20 cuplikan. Yen sampeyan pengin mbusak watesan kasebut lan mbukak kunci kabeh fungsi, sampeyan bisa nggunakake tuku ing aplikasi sing regane 8,99 euro.

Dadi app sampurna, kudu ngidini kanggo nyelarasake isi karo piranti liyane liwat iCloud lan nawakake aplikasi kanggo iOS. Nanging, kanggo pangguna sing mung pengin ngatur konten sing disalin liwat Mac, iku sampurna.

Pasta (Link AppStore)
jajananfree

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Albert ngandika

    Iku luwih apik PastePal. Sadurunge aku nggunakake Pasta nanging ora ana warna sing dibandhingake karo PastePal.

bool (bener)