Tandha anyar Apple bakal luwih ngrawat kesehatan kita

Fungsi ECG saka Apple Watch ngirit urip ing Euriopa

Aku ora ngerti maneh wis kakehan ngomong babagan mupangat Apple Watch kanggo kesehatan. Iki minangka piranti sing sanajan sithik, nindakake prekara sing gedhe banget lan ngasilake akeh mupangat kanggo pangguna lan perusahaan kasebut. Jaga awake dhewe kanthi ngawasi jantung, oksigen getih lan ndeteksi tumiba ing antarane akeh perkara liyane. Nanging perusahaan pengin luwih lan ditampilake ing tondo asto pungkasan. Dheweke wis nyewa ahli kardiologis medis kanggo mbantu ngetrapake teknologi kesehatan anyar ing piranti Apple.

Kaya sing dirembug ing  MyHealthyApple, perusahaan iki wis nyewa "ahli jantung senior kanthi produk kesehatan lan pengalaman teknologi sadurunge." Ahli kardiologis bakal kerja sama karo tim interdisipliner kanggo ngenali area fokus utama kanthi pertimbangan kanggo produk lan teknologi Apple lan ing netepake lan pangembangan konsep produk anyar.

Pariwara kerja diterbitake ing jaringan sosial-tenaga kerja LinkedIn ing ngendi sampeyan bisa ngakses syarat sing ditulis Apple kanggo calon sing sampurna. Kanthi cara iki dijaluk supaya dheweke duwe pengalaman jero ing kardiologi lan utamane, uga pengalaman sadurunge ing produk kesehatan lan teknologi. Produk medis sing luwih apik diatur lan / utawa produk kesehatan digital. Iki uga bakal dianggep minangka profil sing apik yen wong sing prihatin duwe pengalaman ing proses pangembangan klinis produk kesehatan sing diatur, kalebu studi klinis penting. Ketrampilan komunikasi lan organisasi sing kuwat, katrampilan kerja interpersonal karo macem-macem anggota tim lan ahli.

Cetha yen kiriman kasebut bakal ditujokake kanggo ningkatake kualitas ECG lan pangukuran denyut jantung Apple Watch. Nanging kita nganggep manawa perusahaan uga bakal nyoba ngembangake piranti lunak anyar kanggo Apple Watch babagan prekara sing penting. Saiki kita ngerti manawa piranti kasebut wis nylametake akeh pangguna, kalebu anggota tim Soy de Mac iki. Dadi kabeh sing kudu dandan ing lapangan iki, welcome.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.