Tuner, rasakake musik YouTube, gratis kanggo wektu winates

Akeh pangguna sing saiki ndeleng layanan musik streaming sing kasedhiya ing pasar sing larang banget kanggo kabutuhane. Temenan, jinis pangguna iki dudu penggemar musik lan kadang-kadang bisa lungguh kanthi tenang kanggo ngrungokake musik sing disenengi. Minangka aturan umum, sing paling umum yaiku jinis pangguna iki bakal ndownload musik langsung menyang piranti. Ana jinis wong liya sing luwih seneng ngrungokake musik mung nalika ana ing ngarep komputer bisa digunakake lan ora pengin mbayar layanan saben wulan, amarga ana sebab apa wae. Kanggo jinis pangguna iki, kita duwe Tuner - Pengalaman YouTube Music.

Tuner Experience YouTube Music, ngidini kita ngrungokake musik YouTube favorit, nggawe dhaptar lagu tanpa duwe akun Google ... YouTube digunakake dening pirang-pirang yuta wong kanggo ngrungokake musik sing disenengi, nanging yen liwat komputer, kita butuh jendhela mung mbukak. Nanging amarga aplikasi sederhana iki, sing kurang saka 4 MB, kita bisa nikmati YouTube lan musik tanpa masalah. Tuner duwe rega biasa ing Mac App Store 5,99 euro, nanging kanggo wektu winates, kita bisa ndownload kanthi gratis.

Kamungkinan liya sing ditawakake aplikasi iki yaiku kemungkinan ora mung kanggo ngrungokake video favorit ing mburine, nanging uga ngidini kita nampilake video kasebut ing jendela sing ngambang, supaya nalika nindakake perkara liyane, kita bisa mriksa. Dadi layanan sing entuk informasi lan konten pihak katelu, pariwara spanduk ditampilake ing pirang-pirang video, sing bakal ora ngganggu kita yaiku pariwara sadurunge sing mbanjiri YouTube akhir-akhir iki lan sejatine mulai ngganggu banget, utamane nalika ngganggu puter maneh meh saben limang menit.

Tuner kanggo musik YouTube (Link AppStore)
Tuner kanggo musik YouTube€ 5,99

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.