Pengiriman Mac terus tuwuh ing pasar mudhun

Kesehatan perusahaan Apple amarga akeh faktor lan produk. Antarane wong-wong mau kita kudu Count ing bantuan invaluable saka komputer Mac. Piranti iki, kang ora persis mirah ing kabeh, makili dorongan gedhe kanggo tenan dipimpin dening Tim Cook. Tokoh-tokoh kasebut ngiringi. Nalika pasar global kanggo dodolan lan kiriman PC tiba, sing Mac tuwuh. Kayane perusahaan kasebut kena tongkat sihir.

Sajrone kurungan lan karantina sabanjure lan langkah-langkah liyane sing ditindakake ing krisis sing disebabake dening Coronavirus, akeh perusahaan sing ndeleng angka penjualan mudhun yen ora kudu ditutup. Nanging Apple tetep impassive lan nambah nomer thanks kanggo Telecommuting. Banjur teka lan isih terus krisis produksi chip. Nanging perusahaan maneh nambah angka dodolan lan liya-liyane. Saiki masalah iku Advertisement lan kiriman komputer ing donya sudo nanging sing saka Apple nambah.

Anyar data saka perusahaan analisis Gartner nuduhake yen nalika mbandhingake kuartal pertama 2021 lan kuartal pertama 2022, pasar PC global ngalami penurunan 7,3%, nalika pasar Amerika Serikat mudhun 16,5%. Senadyan drop ing kiriman kanggo pasar minangka kabèh, kang Gartner ngubungake menyang Kurangé populasi cetha ing dodolan Chromebook, Macs terus tuwuh ing kiriman lan pangsa pasar ing loro kategori.

Apple ngirim luwih saka pitung yuta Mac ing saindenging jagad ing kuartal pisanan 2022, mundhak luwih saka 500,000 saka kuartal sadurunge, wutah luwih saka wolung persen. Perusahaan kasebut uga mundhak saka pangsa pasar 7,7% dadi 9% nalika mbandhingake kuartal.

Apple terus push kanggo miwiti taun iki, dipimpin dening popularitas piranti Mac basis M1. Ing trimester pisanan, Apple ngenalake Mac Studio, model desktop premium adhedhasar M1, sing ndadekake dodolan ing antarane pangguna PC sing mbutuhake daya pangolahan dhuwur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.