Musim nomer loro saka The Morning Show ing wulan September

Esuk Tampilake

Bisa diarani manawa The Morning Show minangka salah sawijining seri paling apik sing saiki dimiliki Apple TV +. Salah sawijining kritikus lan masarakat sing paling disenengi. Menang penghargaan lan ndeleng sukses, musim kaping loro wis tanggal rilis. Sanajan ana kekurangan sing kedadeyan amarga pandemi, utamane, kita wis duwe tanggal rilis. Tanggal 17 September sabanjure diwiwiti ing Apple TV + ing mangsa kaloro saka petualangan program warta paling kontroversial.

Drama editorial sing menang penghargaan "The Morning Show" siyap-siyap bali menyang Apple TV + kanthi video promosi rong menit. Tanggal 17 September, seri sing menang Emmy Award bakal bali menyang layar cilik kanggo musim kaping loro. Video promosi sing diunggah menyang Twitter lan YouTube menehi para penggemar seri ngerti babagan apa sing bakal ditindakake ing taun iki.

Pirang-pirang acara syuting seri kasebut dilereni amarga COVID lan infeksi ing anggota film. Ing wulan Desember diwiwiti maneh maneh lan kayane wis siyap diluncurake. Kita bakal terus ndeleng petualangan para protagonis sing paling disenengi nanging ing wektu sing padha program warta paling dikritik ing televisi fiksi. Seri sing disenengi banget kaya sing dicritakake babagan kritikus lan masarakat.

Musim kaping loro iki, kru The Morning Show pulih saka karusakan sing disebabake tumindak Alex (Jennifer Aniston) lan Bradley (Witherspoon). Seri bakal pengaruhe pangowahan terus-terusan sing kedadeyan ing jagad, identitas iku kabeh lan teluk antarane cara nampilake awake dhewe lan kepiye sejatine pancen duwe peran penting.

Tulis tanggal kasebut ing agenda sampeyan. September, 17, perdana dunia musim kaping loro saka The Morining Show sampeyan yakin sampeyan lagi golek Emmy nomer loro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.