Peta animasi nuduhake bukaan Apple Store wiwit taun 2001

Toko-toko-apple-0

Ing wektu iki, aku mikir manawa ora ana sing mangu-mangu manawa Apple ngupayakake babagan sektor pangguna sing sadurunge mung ndeleng merek apel minangka elitis lan larang banget kanggo sing ditawakake. Kanthi cara iki isih kaya ngono, nanging kanthi cara 'moderat' lan Apple iku wis ngerti kepiye cara adaptasi karo sawijining bentuk, kanggo kabutuhan pasar lan ekspansi sing apik banget.

Kanthi luwih saka 400 lokasi ing saindenging jagad, Toko Eceran Apple wis ngasilake dhuwit kanthi meh Bathi 7 milyar mung sajrone trimester pungkasan. Luwih saka 100 yuta wong ngunjungi toko ing wektu kasebut, udakara 18.000 seminggu, menehi Apple judhul penjualan paling dhuwur saben unit, toko lan lokasi ing pasar ritel ing Amerika Serikat.

apple-store-animasi-peta-0

Wis 13 taun wiwit Toko pertama dibukak ing Tysons sudhut Center Mall ing Glendale, California. Aku isih kelingan konferensi kasebut ing Steve Jobs diwenehi toko ngandika kanggo donya nerangake saben wilayah sing pangguna bisa nyoba produk lan ngrampungake keraguan ing Genius Bar kanthi telpon mitos kanthi garis langsung menyang Cupertino. wis, openness lan ing kabijakan ekspansi perusahaan Dheweke bisa nggawe skala operasional ing saindenging jagad lan sing luwih angel, yaiku kanthi bolongan lan kabeh sing bisa ngasilake luwih sukses saben taun.

Muga-muga wiwit saiki, dheweke bisa nggumunake kita ora kanthi mbukak toko liyane kaya sing ditampilake ing peta animasi sing ana ing garis kasebut, utawa, kayata, pembukaan Toko ing Puerta del Sol sing dikarepake kaya sing dikarepake, nanging kanthi produk sing maneh ngasilake warna kompetisi lan dadi referensi sejatine ing sektor kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)