Photoshop saiki ndhukung prosesor M1 Apple

Photoshop 2021

Pungkasane wulan Nopember, Adobe ngeculake Photoshop pisanan beta kanggo komputer Apple sing dikelola karo prosesor Apple Silicon. 4 wulan sawise beta pertama, Adobe nembe ngumumake versi pungkasan Photoshop kanggo prosesor Apple M1 Saiki kasedhiya, versi sing nawakake dandan kinerja sing signifikan.

Kaya sing diandharake dening Adobe, tes internal sing wis ditindakake, nuduhake carane versi iki rata-rata 1,5 kali luwih cepet tinimbang karo konfigurasi hardware sing padha. Antarane tes komparatif sing ditindakake yaiku nglakokake filter, operasi pitungan kayata Isi, bukak lan simpen file ...

Versi pungkasan Photoshop kanggo prosesor M1 saiki kasedhiya kanggo kabeh wong liwat suite Creative Cloud. Nanging, nalika negesake saka Adobe, isih ana dalan sing kudu ditindakake, nanging dheweke ora pengin nundha peluncuran amarga ana peningkatan kinerja sing signifikan sing wis dialami ing versi anyar iki kanggo pemroses arsitektur Apple.

Isih ana sawetara fungsi sing isih ana ora kasedhiya ing versi iki, mula Adobe nyaranake terus nggunakake versi Photoshop kanggo prosesor Intel liwat emulator Rosetta 2, nganti dirilis ing pembaruan mbesuk.

Rilis setengah versi pungkasan Kanthi sawetara fungsi sing ora kasedhiya, aku ora nganggep solusi kasebut kanggo sapa wae, uga kanggo pangguna platform iki uga kanggo perusahaan, amarga bakal meksa pangguna tartamtu supaya kaloro versi wis diinstal ing komputer. Saka Adobe, dheweke durung menehi informasi nalika fungsi sing durung kasedhiya bakal siyap.

Perusahaan uga wis njupuk kesempatan kanggo nglaporake rong fitur anyar sing kasedhiya ing versi iPad- Riwayat versi Cloud Documents lan akses offline menyang platform iki.

Dheweke uga ngumumake fitur anyar sing kasedhiya liwat plugin Adobe Camera Raw ngapikake resolusi gambar kanthi siji klik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.