Pixelmator Pro kanggo Mac maneh kanthi rega setengah lan janji bakal nambah fungsi panenane

Pixelmator Pro

Bisa uga saingan Photoshop paling kuat saiki yaiku Pixelmator Pro. Kita bisa ujar manawa dheweke main ing liga sing padha, loro kompatibel karo M1 lan loro-lorone nganggo mesin editing sing kuat. Sanajan sejatine sing pertama duwe pengalaman luwih akeh lan sing mesthi luwih apik, kita ora bisa ngremehake mupangat Pixelmator sing saiki uga menehi program kanggo Setengah rega lan bisa nambah alat potong sing misuwur.

Saka wektu ke wektu, pangembang Pixelmator Pro kanggo Mac ngagetne kita kanthi sawetara mupangat kanggo fitur program utawa rega kasebut. Ing kesempatan iki, kita bisa ngomong kaya ngono kita ngomong babagan kalorone. Kita duwe pengurangan rega lan janji saka perusahaan sing negesake yen ing jangka cendhak, kita bakal duwe fungsi anyar sing bakal nambah program.

Dudu sing pertama wektu kita duwe rega nyuda dadi setengah, kaya wektu iki. Dadi, saiki yen sampeyan arep tuku program kasebut sampeyan regane 21, 99 euro, tinimbang meh 44 sing regane rutin.

Nanging kita uga kudu ujar manawa ing versi sabanjure program, 2.1 kita bakal duwe kabaruan sing penting babagan alat clipping sing didhukung dening Machine Learning. Fungsi anyar bakal nganalisa komposisi foto nggunakake algoritma mesin pembelajaran lan menehi saran babagan kepiye potong foto supaya luwih apik. Dadi paling ora diterangno saka postingan blog sampeyan.

«Ndhuwur kabeh, kita pengin fungsi iki dadi nyenengake", Pangembang ujar, nambah manawa aplikasi" nyedhiyakake perspektif sing beda kanggo tugas editing foto sing umum. " Dheweke ora anyar kanggo paramèter kasebut amarga Pixelmator Pro wis kalebu fitur pembelajaran mesin kaya Resolusi Super, sing nggedhekake gambar tanpa kelangan ketajaman.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.