Plex, iOS lan Apple TV, trio sing sampurna kanggo nikmati kabeh konten multimedia sampeyan

Bersiapake kanggo nikmati kabeh film, seri, musik lan foto sing wis disimpen sadurunge Plex, sistem sing nyelehake kabeh konten multimedia ing tray liwat antarmuka sing gampang, operasi sing lancar, lan pengalaman pangguna "diperkaya". Iki pengalamanku karo Plex, lan sampeyan bakal ngandhani apa sing sampeyan pikirake.

Nganti saiki, sampeyan nyimpen akeh seri, film, program, lan liya-liyane ing komputer utawa ing hard drive, lan nalika pengin ndeleng, sampeyan bakal golek lan mbukak ing pamuter. Iki tegese, sampeyan winates mung mbukak lan ndeleng, sing sederhana, tanpa ana liyane sing bisa ngambah pengalaman kasebut. Lan ati-ati! kanthi ora tetep setengah nonton film, amarga sampeyan kudu nggoleki wektu sing pas kanggo mandheg, kanthi ringkes, ilang wektu lan kepinginan. Pengalaman sing ditawakake Plex Beda banget, "pusat media" sejati ing iPhone, iPad, iPod touch utawa Apple TV generasi kaping papat.

Plex nduweni arsitektur server-server, coba dak jelasake, sejatine nglawan rong aplikasi. Ing tangan siji server, Plex Media Server, sing bakal dadi panguwasa "ngladeni" kabeh konten lan ndownload kabeh sing dibutuhake supaya pengalaman ora ana tandhingane. Saliyane, klien, yaiku Aplikasi Plex kanggo iOS lan Apple TV, liwat ngendi kita bisa ngakses lan ndeleng kabeh konten.

Aku pitutur marang kowe kasus tartamtu:

  • Aku nginstal Plex ing iPad, iPhone, lan Apple TV 4.
  • Aku nginstal Plex Media Server ing Mac Mini.
  • Aku duwe film lan seri sing disimpen ing Time Capsule

Langkah demi langkah: nginstal Plex

Pisanan bakal bukak situs web Plex lan gawe akun pangguna kanggo kita. Yen wis rampung, tutul download Plex Media Server ing Mac kita.

Bukak aplikasi sing diunduh banjur pencet tombol "Pindhah menyang Folder Aplikasi", dadi aplikasi kasebut bakal mbukak folder aplikasi ing Mac sampeyan. Sabanjure, situs web Plex bakal mbukak: mlebu utawa, yen ora diretas sadurunge, daftarkan .

Saka kene prosese gampang banget, sampeyan mung kudu ngetutake langkah-langkah sing dituduhake:

  • Menehi jeneng server kanggo gampang ngenali nalika sampeyan ngakses.
  • Ninggalake rong pilihan sing bakal sampeyan tingali ing layar sing padha dicenthang (yen sampeyan pengin). Kanthi kaping pisanan sampeyan bisa ngakses saka njaba jaringan lokal, contone, yen sampeyan lelungan; kanthi kaloro sampeyan bakal ngewangi pangembang supaya terus ningkatake layanan.

plex

Wis rampung, sing apik teka, atur konten sampeyan ing perpustakaan, lan iki pancen gampang, ya, saben perpustakaan mung bisa ngemot siji jinis medium: film, musik, foto, seri utawa video ing omah.

  1. Pencet Add Library kanggo nggawe perpustakaan anyar.
  2. Pilih jinis konten, kayata seri TV.
  3. Wenehi jeneng perpustakaan kasebut (aku ora rumit, aku ngarani "Seri").
  4. Pilih basa kanggo perpustakaan.
  5. Pencet sabanjure.
  6. Tambahake folder sing sampeyan pengin kanthi nemokake ing disk Mac utawa ing drive eksternal. Ing kasus pungkasan, kudu mesthi disambungake menyang Mac.
  7. Yen wis rampung, pencet "Tambah Pustaka", lan nalika Plex nampilake kabeh konten sampeyan, sampeyan bisa terus nambah perpustakaan saka media liyane, kayata, yen sampeyan miwiti seri, saiki nendhang film.

Saiki ayo kerja Plex, proses kasebut bisa mbutuhake jam, gumantung saka jumlah konten sing sampeyan duwe. Yen wis rampung, sampeyan bisa miwiti seneng dhewe.

Plex ing Apple TV

Plex iku aplikasi gratis. Sampeyan mung kudu nginstal saka App Store ing Apple TV 4, bukak, kenali jeneng pangguna lan sandhi lan voilà! Kabeh konten bakal katon ing layar TV.

Layar utama bakal nuduhake sampeyan kabeh perpustakaan (sing wis digawe sadurunge), uga konten sing paling anyar sing wis ditambahake utawa sing "ndeleng", supaya sampeyan bisa langsung menyang papan sing sampeyan tinggalake.

Apple TV

filminterfaceplex

Fitur penasaran sing dakkarepake yaiku nalika ngakses film utawa seri, saliyane duwe kabeh informasi ing layar, sampeyan bakal bisa ngrungokake soundtrack ing latar mburi.

Kajaba iku, sampeyan bisa ngakses kabeh konten adhedhasar kritéria, jinis, dasawarsa, taun, direktur, protagonis, negara, lsp.

Plex ing iPhone lan iPad

Kanthi gati kanggo Plex kanggo piranti iOS, operasine gampang banget: download app gratis saka App Store, sampeyan mbukak, sampeyan ngidentifikasi lan ana konten sampeyan, nanging duwe keanehan sing gampang banget amarga mung bisa digunakake minangka "remot" kanggo project, kayata, ing Chromecast utawa ing Apple TV sadurunge yaiku generasi, yaiku, Sampeyan ora bisa nonton film ing iPad kajaba sampeyan tuku siji € 4,99 sing, yen diwenehi antarmuka apik lan operasi sing apik, babar pisan ora elek.

IMG_9124

IPhone Plex

Plex Pass

Lan yen sampeyan pengin nguntungake, ana sing diarani Plex Pass, langganan mulai € 4,99 saben wulan nganti akun umure kanthi pambayaran tunggal € 149,99. Kanthi Plex Pass sampeyan bisa ngrasakake kabeh iki:

Screenshot 2016-05-17 jam 19.58.04

kesimpulan

Plex Iki minangka solusi sing apik banget kanggo nikmati kabeh konten multimedia saka piranti apa wae. Ora mung siji ing pasar, ana solusi liyane kanthi gaya sing padha, nanging beda.

Ndukung:

  • Sinkronisasi cepet
  • Antarmuka sing apik banget
  • Ngurutake konten otomatis (contone, musim seri)
  • Pilihan macem-macem nyaring
  • Akeh informasi ekstra kanggo konten sampeyan

Marang:

  • Sampeyan kudu nguripake komputer ing ngendi sampeyan wis nginstal Plex Media Server, yen ora bisa ngakses konten kasebut.
  • Ndeleng konten ing iPhone utawa iPad mbutuhake paling ora siji tuku ing aplikasi, sing gratis ing layanan liyane.

INFO LEBIH LANJUT | Plex


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)