Podcast 12 × 25: Facebook bundel coklat lan LG pamitan

Podcast apel

Seminggu maneh kita nuduhake episode pungkasan #podcastApple sing direkam wingi, Rebo, 7 April. Minggu iki ing podcast kita ngomong babagan sawetara warta teknologi saiki lan sawetara macem-macem gangguan. Kaya biasane, tim podcast ngurmati sampeyan ing panggung nalika jam kasebut. Nanging kanggo sing ora bisa teka ing wayah awan, dheweke wis ngunggah podcast lan bisa ndeleng video kasebut saka saluran YouTube kita.

Kita bareng karo video podcast pungkasan wengi video sing disimpen ing saluran YouTube resmi:

https://youtu.be/oIixxlMd5yI

Apa wae pitakon utawa saran sing sampeyan bisa komentar ing podcast sampeyan bisa urip kanthi langsung liwat obrolan sing kasedhiya ing YouTubenggunakake hashtag #podcastapple ing akun Twitter resmi utawa saka saluran Telegram kita.

We ninggalake link saka saluran YouTube kita dadi sampeyan bisa ngetutake awake dhewe ing episode sabanjure utawa sampeyan bisa ngrungokake iVooxSpotify ngendi Disaranake sampeyan langganan supaya episode bakal didownload kanthi otomatis sawise kasedhiya. Kita uga duwe Dhaptar lagu ing Apple Music kanthi musik sing muni ing podcast (ya, kita uga duwe Spotify)

Seneng banget nuduhake sawetara jam karo pangguna sing urip lan kanca kolega saka iPhone Aktualidad. Kita seneng bisa lungguh ing wayah wengi iki karo kanca-kanca sing ngomong apa sing disenengi, apa sampeyan bakal ndhaptar sabanjure?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.