12 × 36 Podcast: AirPods, OLED lan Betas

Podcast apel

Sanajan miwiti episode ing wayah wengi ngomong babagan Kongres Dunia Seluler lan tagihan listrik, pungkasane kita miwiti karo apa sing sejatine disenengi, yaiku donya Apple lan kabar kasebut. Sajrone episode pungkasan bengi saka #PodcastApple Kita ngobrol babagan versi beta, headphone Apple lan warta liyane sing ana gandhengane karo perusahaan Cupertino.

Iki video podcast yen sampeyan pengin ndeleng ing saluran YouTube:

Saliyane, kita nuduhake tautan supaya sampeyan bisa langsung mlebu saluran YouTube kita lan sampeyan bisa ngetutake kita ing episode sabanjure kanthi langsung utawa sampeyan bisa seneng podcast sing diterbitake ing iTunes (ing sawetara jam sabanjure) kanggo ngrungokake kapan lan ing endi wae sing dikarepake. Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran lan sampeyan mikir bisa menehi komentar ing podcast sampeyan bisa langsung urip liwat obrolan sing kasedhiya ing YouTube, nggunakake hashtag#podcastapple ing Twitter utawa saka saluran Telegram kita Perlu dielingi manawa gratis kanggo kabeh wong lan ana akeh wong liyane.

Lan maneh, kita kudu matur nuwun marang kabeh wong sing ana ing perusahaan iki sing wis diwasaPangguna saya akeh sing ketemu kanthi langsung lan sampeyan takon langsung babagan arus teknologi Apple, produk lan uga masalah liyane sing ora ana gandhengane karo Apple. Kanggo tim kasebut pancen seneng kanggo nuduhake kabeh pengalaman lan ngerti sampeyanMuga-muga komunitas pangguna iki terus saya gedhe saben dina.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.