Podcast 13 × 01: Kita bali kanggo nganalisa musim panas

Podcast apel

Maneh ing kene! Ya, sawise luwih saka telung minggu nalika ngaso (aku lan sampeyan), sampeyan bali karo #PodcastApple lan sejatine perasaan "dina pertama" pancen nyenengake. 

Akeh sing wis suwe ngetutake kita, nanging kanggo kabeh sing melu acara live wengi pungkasan, welcome kabeh lan matur nuwun amarga wis sabar nalika wengi kasebut. Wetan Musim panas pancen sibuk babagan gosip lan bocor produk Apple, lan logis wingi ngobrol babagan kabeh iki lan liya-liyane, kaya biasane.

https://youtu.be/jeVHWkDX1_k

Iki link kanggo sampeyan ngetik saluran YouTube kita lan sampeyan bisa ngetutake kita ing episode sabanjure kanthi langsung utawa sampeyan bisa seneng podcast sing diterbitake ing iTunes kanggo rungokake kapan lan ing endi wae sing dikarepake.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran lan sampeyan mikir bisa menehi komentar ing podcast sampeyan bisa langsung urip liwat obrolan sing kasedhiya ing YouTube, nggunakake hashtag #podcastapple ing Twitter utawa saka saluran Telegram kita Perlu dielingi manawa gratis kanggo kabeh wong lan ana akeh wong liyane.

Sepisan maneh kita kudu matur nuwun marang kabeh wong sing ana ing perusahaan kasebut ing wayah esuk sing kuat, kita dadi akeh pangguna sing ketemu langsung lan sampeyan takon kanthi langsung babagan warta teknologi Apple, produke lan uga masalah liyane sing ora ana gandhengane karo Apple. Kanggo tim, seneng banget bisa nuduhake kabeh pengalaman lan ngerti sampeyan, muga-muga komunitas pangguna iki terus saya tambah saben dina.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.