Podcast 13 × 07: Wayahe kanggo Mac

Podcast apel

Kita pengin nuduhake sampeyan kabeh episode liyane ing podcast kita ngobrol dawa babagan acara Mac sing bakal kita lakoni dina Senen 18 Oktober ngarep. Mac anyar, AirPod generasi katelu anyar, lan liya-liyane.

Wingi kita kumpul maneh menyang nindakake #podcastApple langsung Minggu iki Akhir-akhir iki kita nindakake podcast ing Rebo, nanging dudu dina tartamtu amarga kita gumantung karo faktor eksternal sing bisa direkam.

Kita nuduhake video saluran YouTube ing kene yen ana sing pengin ndeleng:

Iki link kanggo sampeyan ngetik saluran YouTube kita lan sampeyan bisa ngetutake kita ing episode sabanjure kanthi langsung utawa sampeyan bisa seneng podcast sing diterbitake ing iTunes kanggo rungokake kapan lan ing endi wae sing dikarepake.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran lan sampeyan mikir bisa menehi komentar ing podcast sampeyan bisa langsung urip liwat obrolan sing kasedhiya ing YouTube, nggunakake hashtag #podcastapple ing Twitter utawa saka saluran Telegram kita, sing kudu dicathet gratis kanggo kabeh wong lan kita saya akeh.

Lan maneh, kita kudu matur nuwun marang kabeh wong sing ana ing perusahaan iki sing wis diwasaPangguna saya akeh sing ketemu kanthi langsung lan sampeyan takon langsung babagan arus teknologi Apple, produk lan uga masalah liyane sing ora ana gandhengane karo Apple. Kanggo tim kasebut pancen seneng kanggo nuduhake kabeh pengalaman lan ngerti sampeyanMuga-muga komunitas pangguna iki terus saya gedhe saben dina.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.