Podcast 13 × 08: Pro MacBook Anyar, HomePod lan Airpods

Podcast apel

Senen pungkasan, 18 Oktober, Apple nampilake MacBook Pros 14 lan 16 inci anyar, mini HomePod warna anyar lan sawetara AirPods generasi katelu anyar. Sing ana ing babagan hardware nanging uga menehi sawetara warta babagan layanan lan pengumuman tekane resmi versi pungkasan macOS Monterey. Kabeh iki lan liya-liyane yaiku sing dibahas ing podcast pungkasan wengi. Kayane Apple wektu iki nggawe intine yen para pangguna seneng banget, sejatine minangka salah sawijining sing "ringkes" ing saben cara.

Iki video langsung wingi yen sampeyan pengin ndeleng ing Youtube, nanging elinga yen sampeyan uga bakal nemokake ing platform podcast favorit:

Iki link saka saluran YouTube kita supaya sampeyan bisa menehi kaya lan sampeyan bisa ngetutake kita ing episode sabanjure. Kaya sing dakkandhakake, sampeyan uga bisa nikmati podcast sing diterbitake ing iTunes kanggo rungokake kapan lan ing endi wae sing dikarepake.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran lan sampeyan mikir bisa menehi komentar ing podcast sampeyan bisa langsung urip liwat obrolan sing kasedhiya ing YouTube, nggunakake hashtag #podcastapple ing Twitter utawa saka saluran Telegram kita Perlu dielingi manawa gratis kanggo kabeh wong lan ana akeh wong liyane.

Lan maneh, kita kudu matur nuwun marang kabeh wong sing ana ing perusahaan iki sing wis diwasaPangguna saya akeh sing ketemu kanthi langsung lan sampeyan takon langsung babagan arus teknologi Apple, produk lan uga masalah liyane sing ora ana gandhengane karo Apple. Kanggo tim kasebut pancen seneng kanggo nuduhake kabeh pengalaman lan ngerti sampeyanMuga-muga komunitas pangguna iki terus saya gedhe saben dina.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.