Podcast 13 × 09: Akeh warta sajrone seminggu

Podcast apel

Ing podcast minggu iki kita ngomong babagan sawetara fitur anyar sing diwenehake dening perusahaan Cupertino saiki. Bebener iku sasi pungkasan taun biasane menarik lan kuat ing Apple Kanggo pangguna lan perusahaan dhewe, kita ora mungkasi acara nalika pengumuman layanan utawa versi anyar saka sistem operasi tekan kita ...

Pungkasan wengi kita ngrembug sawetara perkara anyar sing diwenehake dening perusahaan sajrone dina iki. Kaya biasane, kita uga "ngubengi grumbulan" ing aspek liyane, nanging iku umume ing kita. Kita nuduhake video podcast wingi pancen urip ing saluran YouTube:


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.