Podcast 13 × 18: ID Pasuryan sing kita impen kabeh, nanging ora kanggo kabeh wong

Podcast anyar

Kita nuduhake siji minggu maneh episode podcast Apple kita ing dina kaping pindho ing sasi Februari 2022. Ing kasus iki kita ngomong babagan implementasi Face ID karo topeng karo versi anyar saka iOS 15.4 tanpa perlu nggunakake Apple Watch kanggo lan kita nemtokake piranti sing bakal kompatibel karo fungsi iki. Temenan kita ngomong babagan akeh topik liyane ing episode podcast anyar iki. 

Iki link kanggo sampeyan ngetik saluran YouTube kita lan sampeyan bisa ngetutake kita ing episode sabanjure kanthi langsung utawa sampeyan bisa seneng podcast sing diterbitake ing iTunes kanggo rungokake kapan lan ing endi sing dikarepake. Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran lan sampeyan mikir bisa menehi komentar babagan podcast, sampeyan bisa nindakake langsung liwat obrolan sing kasedhiya ing YouTube, nggunakake hashtag #podcastapple ing Twitter utawa apik saka saluran anyar kita ing Discord Sing kudu dicathet manawa gratis kanggo kabeh wong lan kita dadi pangguna sing luwih aktif.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.