Tangkap layar Mac nganggo Dropbox

Dropbox

Dropbox arep telat. Saiki pangembang papan sing misuwur ing cloud pengin nggawe kerja jarak jauh saka omah. Setahun kepungkur pancen kepenak, nanging saiki telat, telat banget.

Kaping pisanan amarga sing wis nindakake utawa terus nindakake kerja jarak jauh sampeyan wis nyiyapake sistem karo macem-macem aplikasi kanggo konferensi video lan ngganti informasi ing antarane klompok kerja. Lan sing nomer loro, amarga saya akeh wong sing bali kerja kanthi pasuryan, ora adoh saka remot. Nanging hei, ora kasep yen rasa seneng apik ... ayo padha ndeleng apa sing ditawakake ...

Dropbox arep diluncurake telung aplikasi penting kanggo promosi karya jarak jauh saka omah. Contone, nganggo Dropbox Capture, sampeyan bisa njupuk kedadeyan ing layar Mac utawa Windows PC kanggo dituduhake karo grup kerja.

Dropbox Capture Saiki kasedhiya ing versi beta ing kabeh rencana individu lan perusahaan. Minangka alat komunikasi visual kabeh-ing-siji sing mbantu anggota tim nuduhake tugas lan ide kanthi ora sinkron.

Kabar sing nomer loro yaiku Dropbox Replay. Iki minangka alat pelengkap kanggo sing sadurunge sing dirancang kanggo menehi komentar lan menehi anotasi screenshot iki. Iki durung kasedhiya, nanging sampeyan bisa melu dhaptar tunggu kanggo akses awal yen pengin.

Lan sing nomer telu yaiku Toko Dropbox, aplikasi sing dirancang kanggo mbantu kreator adol konten digital kayata foto stock lan klip video. Dropbox Shop ngidini sampeyan adol konten digital sing wis disimpen ing akun Dropbox.

Yen sampeyan pengin nyoba tahap beta, banjur gabung karo dhaptar tunggu saka Kene. Saiki, telung aplikasi ing tahap beta mung bakal kasedhiya ing basa Inggris. Versi resmi samesthine kasedhiya ing basa liyane saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.