Safari Technology Preview 142 saiki kasedhiya kanggo diunduh

Nganyari Pratinjau Teknologi Safari 101

Perusahaan Cupertino ajeg ngeculake nganyari kanggo browser eksperimen iki sing bisa sampeyan duwe ing Mac. Wektu iki versi tekan versi 142 lan mbenerake sawetara aspek tartamtu saka iku. Browser iki pancen menarik kanggo Apple dhewe amarga ngasilake umpan balik penting babagan pengalaman pangguna lan pangembang sing nggunakake, mula iku terus-terusan ngluncurake versi anyar.  

Perbaikan sing ditindakake ing browser iki teka sawetara dina sawise diluncurake versi browser paling anyar. sistem operasi macOS Monterey, dadi sawetara wong langsung menyang optimasi.

Versi 142 saka Safari Technology Preview nambahake tab anyar sing dioptimalake kanthi dhukungan kanggo sawetara klompok tab, organisasi sing luwih apik utawa dhukungan sing luwih apik kanggo ekstensi web Safari yaiku sawetara fitur anyar sing ditambahake menyang browser resmi lan digunakake kanggo nambah browser eksperimen iki. Iki a browser independen lan gratis sing bisa digunakake saben wong sing pengin lan duwe Mac, luwih akeh pangguna nyoba browser iki, luwih akeh umpan balik Apple kudu ndeteksi kewan omo ing browser lan ngetrapake koreksi sing dibutuhake.

Uga, kita ngandika sadurunge, kanggo nggunakake ora dibutuhake akun pangembang lan sapa wae sing bisa ndownload, cukup akses menyang situs web pangembang lan unduh Pratinjau Teknologi SafariLa actualización de Safari Technology Preview está disponible a través de la Mac App Store para cualquiera que haya descargado el navegador con anterioridad.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.