Premiere Pro lan Sawise Efek, antara liya, diupdate kanggo Macs

Premiere Pro lan Sawise Efek dianyari kanggo macOS

Kabeh penggemar editing video lan animasi sing nggunakake Mac, duwe warta apik saka Adobe. Premiere Pro lan Sawise Efek nampa update kanggo macOS sing nambah fitur anyar lan kacepetan sing luwih apik. Nggunakke potensial penuh Mac, Adobe ngluncurake update. Iki dimaksudake kanggo mungkasi tugas tartamtu sing bisa dadi rumit nalika nggunakake program editing kasebut.

Adobe wis nggambarake sawetara fitur-fitur anyar sing lagi digambarake kanggo animasi lan aplikasi cloud kreatif adhedhasar video, kalebu pangowahan sing mengaruhi Pro Premiere y Sawise efek ing macOS. Dirilis wingi, nganyari Adobe ditujukan kanggo nambah kacepetan, keluwesan, lan kolaborasi pangguna sing lancar kanggo nggawe konten. Pangowahan sing diumumake mengaruhi video lan alat audio sampeyan, kayata Premiere Pro, Sawise Efek, Premiere Rush, lan Audisi, uga Animator Karakter lan Saham Adobe.

Apa sing anyar ing Premiere Pro

Pembaruan ngenalake a alur kerja subtitle anyar, kanthi alat lengkap kanggo nambah judhul, subtitle, lan noto gaya. Nganyari liyane sing direncanakake mengko ing taun 2021 uga bakal nambah kapabilitas tutur-kanggo-teks. Pangguna uga duwe kemampuan nyalin lan nempelake rak efek trek audio ing Premiere Pro, saliyane kemampuan sing ana kanggo nyalin efek audio individu.

Sawise Efek saiki

Kanthi fitur-fitur anyar sampeyan bakal entuk pratinjau draf 3D kanthi nyata. Kanthi cara iki sampeyan entuk saran langsung babagan desain. Bilah alat komposisi sing luwih efisien wis ditambahake lan saiki wis diatur kanthi logis. Versi beta umum alat kasebut nambahake rendering multi-raster, sing bisa menehi dorongan rendering 300% ing ekspor CPU.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.