Presiden IBM Says Kekurangan Kripik Bisa Luwih Loro taun

MacBook Air mbukak

Heatsink anyar lan kabel internal

Minangka Presiden IBM Jim Whitehurst nerangake karo BBC, kekurangan Kripik bisa tahan rong taun maneh. Perusahaan teknologi populer sing saingan karo Apple ing jaman biyen kanggo kemajuan lan penjualan komputer pribadi nerangake manawa perkiraane kanggo kerugian luwih saka $ 110.000 milyar taun iki ing sektor otomotif amarga kurang komponen.

Nanging industri teknologi ora dibebasake saka masalah lan logis kudu diarani yen masalah manufaktur chip lan microchip sing mlebu ing kabeh piranti elektronik sing digunakake saben dina.

Saka luwih akeh wektu tundha pengiriman nganti kekurangan jalur produksi

Pungkasane, apa sing ditemokake konsumen yaiku pengiriman luwih suwe tinimbang sing diarepake lan lini produksi ora bisa entuk komponen kanggo nglumpukake piranti lan kedadeyan ing telat dawa ing wektu pangiriman.

Kita ndeleng ing konsol, mobil, komputer, smartphone, peralatan lan kabeh jinis piranti elektronik. Temenan, iki dadi masalah kanggo pabrikan lan pangguna dhewe, sing ngerti kepinginan kanggo tuku produk frustasi amarga kekurangan.

Yen saiki, kita bakal ngarepake wektu tundha kanggo jangka panjang lan sawetara uga wis mikir bakal suwene pirang-pirang taun kaya presiden IBM, dadi luwih rumit. 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.