Aksesoris HomeKit didol 30% utawa luwih kanggo Prime Day

Perdhana Mati

Dina pungkasan dina Perdana 2022. Sampeyan kudu nggunakake kesempatan paling anyar kanggo tuku produk sing apik banget kanthi diskon 30% utawa luwih. Acara unik sing ora kedadeyan sajrone sisa taun lan bakal ngidini sampeyan nyenengake dhewe utawa menehi hadiah kanthi rega sing luwih murah tinimbang regane produk kasebut. Supaya sampeyan ora kejawab, ing kene kita wis milih sawetara tawaran paling apik sing bisa ditemokake dina iki.

16A plug pinter

Produk pisanan yaiku a plug cerdas saka 16 amps saka kakiyatan maksimum lan munggah 3680W daya, ndhukung sambungan WiFi kanggo ngontrol utawa mateni. Mesthine, kompatibel karo asisten Google Assistant, Alexa lan Apple HomeKit Siri.

Sampeyan bisa tuku Kene.

Kit saka 4 plug pinter

Este kit kalebu papat plug pinter kaya sadurunge, kanggo omah sing ana luwih akeh SmartThings, bisa ngontrol sawetara piranti kanthi pusat karo asisten swara favorit.

Sampeyan bisa tuku Kene.

Kamera IP Pengawasan

Produk liyane iki uga duwe diskon ing Perdana Day, iku a kamera pengawasan kanggo interior karo sambungan WiFi. Kamera IP iki bisa dadi tambahan sing apik kanggo keamanan omah sampeyan.

Sampeyan bisa tuku Kene.

Eve Door & Window

Iku sensor kontak pinter kanggo ndeteksi mbukak utawa nutup lawang lan jendhela ngendi sampeyan sijine iku Gampang banget kanggo nginstal, bisa menehi kabar karo piranti seluler yen ana acara lan kompatibel karo HomeKit.

Sampeyan bisa tuku Kene.

Lampu LED multi-warna lan cerdas

Sampeyan uga duwe bolam cerdas multicolor sing didol. Padha nggunakake lampu LED, padha duwe daya 9W, padha dimmable, karo soket E27 lan kompatibel karo Google Home, Alexa Echo lan Apple HomeKit.

Sampeyan bisa tuku Kene.

Eve Weather Stasiun Cuaca Smart

Produk liyane iki uga duwe diskon gedhe ing Prime Day. A lengkap Stasiun Cuaca supaya kabeh parameter lingkungan (tekanan atmosfer, suhu, kelembapan relatif,...) dikontrol saka piranti seluler sampeyan.

Sampeyan bisa tuku Kene.

Eve Energy Strip Smart Power Strip

Iki minangka jalur daya cerdas kanthi plug triple. Sampeyan bisa nyambung nganti 3 piranti lan ngontrol sumber daya kanggo wong-wong mau kanthi gampang saka Apple HomeKit. Kajaba iku, nduweni rating energi A +++.

Sampeyan bisa tuku Kene.

Eve Aqua Smart Irigasi Controller

Este kontrol irigasi pinter Iki uga didol ing Perdana Day. Sampeyan bisa entuk pengontrol sing apik banget sing kompatibel karo Apple HomeKit lan Siri kanggo ngontrol lan program irigasi saka adoh.

Sampeyan bisa tuku Kene.

Netatmo NWS01-EC Smart Weather Station

Penawaran apik liyane yaiku iki stasiun cuaca pinter, karo teknologi WiFi lan dirancang kanggo njobo. Supaya sampeyan bisa ngerti rincian apa sing kedadeyan ing njaba saka Amazon Alexa utawa Apple HomeKit.

Sampeyan bisa tuku Kene.

Meross langsir switch

Meross wis nggawe saklar langsir iki kompatibel karo Apple HomeKit, Siri, Alexa lan Asisten Google. Sampeyan mung kudu nginstal lan nyambungake menyang kabel netral lan sampeyan bisa ngontrol nganggo printah swara.

Sampeyan bisa tuku Kene.

Tadoº Smart Thermostat

Penawaran Perdana Dina liyane sing menarik yaiku iki tado° smart thermostat. Kit kanggo gampang ngontrol pemanasan lan ngirit energi ing omah. Kompatibel karo Siri, Alexa lan Asisten Google.

Sampeyan bisa tuku Kene.

sistem keamanan eufy

Sampeyan uga bisa nemokake iki sistem keamanan karo loro kamera ndjogo kanggo njobo, karo teknologi WiFi lan 180 dina urip baterei. Padha bisa njupuk gambar ing 1080p, lan duwe night vision lan pangayoman marang bledug lan asor IP65.

Sampeyan bisa tuku Kene.

Kamera Pengawasan Netatmo

Minangka alternatif kanggo sistem eufy sampeyan uga bisa tuku kamera ndjogo njero ruangan iki karo Teknologi WiFi kanggo ngawasi apa sing kedadeyan ing njero. Kanthi detektor gerakan lan sesanti wengi kanggo ndeleng kabeh ing peteng.

Sampeyan bisa tuku Kene.

Pengawal Banyu Hawa

Eve Water Guard uga duwe diskon ing Perdana Day. A detektor bocor banyu pinter supaya omahmu luwih aman. Wis kabel sensor dawa karo 2 meter, 100 dB sirine daya swara, lan kompatibel karo Apple HomeKit.

Sampeyan bisa tuku Kene.

Strip Lampu Kawa LED

Penawaran sabanjure yaiku iki Strip lampu led pinter, kanthi cahya putih ing spektrum lengkap lan cahya warna. Nduwe output cahya 1800 lumen lan bisa dikontrol liwat Apple HomeKit.

Sampeyan bisa tuku Kene.

Netatmo NRG01WW

Punika a digital rain gauge lan pinter sing bisa dikontrol saka app sing kasedhiya kanggo piranti Android lan iOS. Kanthi cara iki, sampeyan bakal tansah ngerti carane akeh liter saben kothak meter wis tiba ing wilayah sampeyan.

Sampeyan bisa tuku Kene.

Lampu bohlam Philips Hue

Akhire, sampeyan uga duwe tawaran liyane ing kit iki loro Philips Hue bohlam pinter lan jembatan. Iki minangka bohlam soket E27, sing bisa ngetokake cahya putih lan intensitas sing beda lan cahya warna. Kabeh bisa dikontrol saka asisten virtual.

Sampeyan bisa tuku Kene.

Yen sampeyan pengin ndeleng tawaran sing isih kasedhiya saka Perdana Day, cepet-cepet lan manfaatake diskon amarga dina iki dina pungkasan.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.