Printah »purge» ing OS X lan gunane ing sistem

purge-mac-0

Nalika mbukak program lan proses sing gegandhengan digawe, memori RAM dikonsumsi jumbuh karo panggunaan peralatan kasebutNanging, ana pirang-pirang kali sanajan kita nutup program sing digunakake, sistem bakal nggawe sawetara proses aktif supaya bisa diwiwiti maneh kanthi luwih cepet nalika dibukak maneh.

Mesthi ora ana masalah amarga sistem kasebut kanthi dinamis ngatur jumlah memori kasebut nanging isih Program ngresiki RAM bisa digunakake pihak katelu utawa gunakake prentah purge kanggo nindakake nalika isih "sehat" kanggo tim.

purge-mac-1

Duwe jumlah RAM sing sithik utawa mung rekomendasi kanggo mbukak versi sistem operasi, ora langsung mengaruhi kinerja komputer, nanging mung bakal nggawe dheweke ora bisa tetep aktif supaya akeh program sekaligus, dadi yen sampeyan ngalami masalah iki asring banget prentah purge bisa uga dadi solusine sampeyan.

purge-mac-2

Sing sejatine ditindakake yaiku ngliwati rutinitas administrasi sistem ing babagan memori lan mbusak kabeh proses sing ora aktif kanthi stroke kanggo mbebasake RAM sabisa kanggo tugas sing wis disiapake lan ngerti sadurunge yen ana prelu kudu gratis RAM.

Nanging, kaya sing dakkandhakake sadurunge, iki mung solusi sementara bakal ngresiki sesuatu sing bakal cepet diisi ulang dadi yen kita ana ing kahanan lambat banget utawa sistem ngalami mandheg sporadis, solusi paling apik yaiku nambah jumlah fisik RAM kanggo ngrampungake.

Informasi luwih lengkap - OS X Mavericks lan pilihan anyar kanggo 'Diktat lan Pidato'

Sumber - Cnet


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.