Produksi musim kapindho Kanggo kabeh djalmo manungso diterusake sawise virus corona

Pangkalan Bulan Jamestown

Antarane Maret nganti April tKabeh lan saben produksi audiovisual kanggo film lan televisi Dheweke lumpuh amarga pandemi sing disebabake virus corona. Nalika pirang-pirang wulan kepungkur, lan gumantung karo jumlah kasus ing saben negara / kutha, produksi diwiwiti maneh.

Sanajan Apple ngenalake sawetara minggu kepungkur trailer resmi pisanan musim kapindho Kanggo All Humanity, Ora ateges (kaya sing dakanggep dhewe) produksi ing musim kaping loro wis rampung. Miturut Deadline anggota pemeran musim kaping loro Dheweke wis bali menyang studio kanggo ngrekam episode sing ilang.

Apple sementara nundha rekaman musim kaping loro iki kanthi ngarep-arep pandemi bakal liwat, ana sing sayang lan kaya sing wis dingerteni ora kedadeyan, mula kepeksa nundha produksi tanpa wates. Tenggat wektu nyatakake manawa sebagian besar episode ing musim kaping loro iki wis direkam, mula ora kaget yen sawetara minggu kepungkur dheweke nerbitake trailer pertama.

For All Humanity minangka seri fiksi ilmiah sing kalebu paraga riwayat sulih ing ngendi Uni Soviet bisa nggawa wong kaping pisanan ing wulan. Musim kaping pisanan ditampilake ing wulan November taun kepungkur, digawe saka 10 episode lan diprodhuksi dening Sony. Saiki, kita durung ngerti kapan episode bakal digawe ing musim kaping loro iki, nanging bisa uga nomer kasebut padha.

Media iki durung bisa negesake apa rencana Apple wis rampung perdana musim kaping loro iki ing taun suwene utawa yen bakal ngenteni kabeh episode sing diproduksi kanggo mungkasi seri kasebut yen ana kedadeyan anyar sing gegandhengan karo coronavirus.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.