Produksi piranti Apple anyar ing bebaya maneh amarga COVID-19

Apple Store

Iku misale jek kaya crita sing ora ana pungkasan nanging, amarga iki dudu crita. Iki minangka kasunyatan sing terus nyerang kesehatan masarakat, ekonomi negara lan keputusan kerja lan pribadi saben wong. COVID-19 terus nyerang lan langkah-langkah kanggo nyuda efek kasebut terus beda-beda gumantung saka negara kasebut. Kanthi ide kanggo nggayuh nol COVID ing China, panguwasa terus ngusulake langkah-langkah drastis sing mengaruhi jagad iki, amarga negara kasebut minangka mesin ekonomi liyane. saiki, Pemasok Apple ngadhepi langkah-langkah sing mbatesi sing bisa dadi luwih elek lan tegese kekurangan komponen lan piranti.

Foxconn, pemasok komponen Apple paling gedhe, saiki ngadhepi larangan anyar sing ditindakake dening panguwasa China, kanggo nyuda wabah anyar COVID-19. Pamrentah China ora pengin nggedhekake maneh lan mutusake kanggo nutup perusahaan tartamtu utawa mbatesi cara nerusake. Ing kasus Foxconn, langkah sing tegese buruh ora bisa ninggalake pabrik lan mulane kudu manggon ing kono wis dibalekake maneh. Dheweke dilarang ndeleng anggota kulawarga utawa wong njaba.

Perusahaan nyoba nyilikake langkah iki nanging ngadhepi yen wabah saya tambah parah, langkah-langkah kasebut bakal mbatesi. Punika samesthine sing ing wayahe buruh terus produksi kaya sadurunge, nanging ana kamungkinan yen kahanan saya elek utawa buruh dadi kesel saka kahanan sing kudu diadhepi, produksi bakal mudhun lan karo materi kanggo gawé piranti liyane, kang bisa ateges wektu tundha ing pesenan lan malah munggah rega.

Kalih setengah taun salajengipun, Kayane sejarah bola-bali. Muga-muga ora kanthi cara sing padha.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.